Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Bikkja som ville hilse til eieren sin..,,

Kjæledyr i åndeverdenOpprettet av Adele Leyha to., januar 10, 2019 10:28:12
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Fra tid til annen kommer det dyr igjennom på besøk. Noen er sterke og flotte sjeler, som virkelig kan å løfte energien opp. Har opp igjennom tidene hatt noen virkelig flotte dyresjeler på besøk når jeg har gjort offentlige medium demonstrasjoner.

Jeg driver som dere vet med tegning av åndeverden, og på noen av mine mediumdemonstrasjoner har det kommet dyr på besøk gjennom til sine. Og noen har av og til latt seg tegne. Men her en dag skjedde det noe helt annet forunderlig.

Jeg var og holdt en av mine mange mediumdemonstrasjoner, men denne kvelden hadde virkelig teamet mitt som jeg jobber med på den andre siden valgt å gjøre sin egen dans. Og her er historien om som skjedde.

Jeg hadde kanalisert og tegnet 2-3 avdøde og var godt igang med mediumdemonstrasjonen min, da en hund plutselig kom sterkt inn å ville være med. Jeg avskriver som regel ingen. Lar de som skal komme, komme igjennom på besøk, og forsøker å beskrive de etter beste evne, selv om at jeg noen ganger føler jeg må gå ut av komfort sonen min på fordi jeg ikke aner hva som kommer, hva de i teamet nå har lagt opp til, men jeg vet og stoler på at det som kommer må jeg bare stole på, selv om det plutselig kommer en ny vri fra deres side.

Så jeg beskriver denne brune hundens utseende, og sier samtidig høyt at jeg ikke vil prøve meg på å tegne den. Jeg beskriver lynnet eller sinnelaget til hunden, hva den elsket å leke med, og jeg får sågar inn at navnet på hunden slutter på bokstaven «a», og at det er et tostavelses navn. Jeg spør etter hvem i salen som kjente en sånn hund, samt at jeg forteller at eier til hunden ikke sitter i salen, men at den personen som hunden vil til, kjenner eieren, og har passet bikkja og gått turer med den når den levde.

Jeg har med flere i salen som nikker gjenkjennende at de har kjent og passet en sånn apporterende glad hund. Jeg blir derfor litt stuss, for mer informasjon fra hunden får jeg ikke, og det var absolutt ikke sånn som jeg vanligvis pleier å få, ingen dialog, bare teamet som vil ha meg igang med å tegne portrett.

Jeg går igang med å tegne, og forteller informasjonen jeg får av teamet om mannen jeg tegner. Jeg forteller om livet hans i ulike aldre, men samtidig opplevdr jeg at det er noe veldig annerledes her med både energi og healing. Vanligvis fosser det masse healing energi ut av bildene jeg lager. Men det her var det jeg vil kalle for «flatt» for energi. Ikke noe kommer ut. Det er liksom helt «tomt» eller «dødt» for energi. Tenk deg nærmest et flatt batteri... Og jeg stusser igjen på hva det er som foregår, for det pleier ikke være slik på mine medium demonstrasjoner. Så jeg ser nøye utover salen, og forteller at det pleier vanligvis ikke være slik som jeg opplever det på scenen nå, men jeg ber de likevel ta en god titt på tegningen og si fra hvis de kan gjenkjenne personen ifra tegningen.

De fire foregående som har sagt ja til en brun hund som de har passet sitter nå og rister fysisk på hodet og sier nei... De gjenkjenner ikke personen på tegningen. Den 5.personen derimot, sitter med store forskrekkende øyne og åpen munn, men klarer ikke helt å si noen ting. Så jeg må peke og spørre forsiktig, «enn du da, kan du skjønne hvem personen på tegningen er?» Hun virker litt satt ut, litt bleik, og det tar litt tid før det kommer en lyd fra den halvåpne munnen. Virker som hun ikke tror helt det hun ser. «Ja, det er eieren til hunden!» «Alt du har sagt om han på tegningen stemmer!» Og jeg snur meg mot tegningen da hun fortsetter å si: «Bare at han lever!» I samme øyeblikk hopper guiden hennes fram fra bak lerretet der jeg står og tegner. En guide som flirer klovnete og syns dette er rasende festlig. Ekte klovnehumor. En guide som elsker å overraske og tulle, tydeligvis. Og så fosser informasjonen fra denne lekne guiden.

Vi måtte da skjønne at for å plassere hunden riktig måtte vi tegne eier selv om eier lever. Hunden var oppriktig bekymret for sin eier, som har en del problemer, og hun i salen er den av menneskene som kjenner personen best, og som virkelig har stått på for å hjelpe vedkommende i vanskelige situasjoner, og som eier stoler fullt og fast på. Videre sa guiden hennes at det var viktig at hun fortsatte dette arbeidet med å støtte den tidligere hunde eieren. Hun måtte ikke gi opp det å hjelpe og støtte andre. Dette var viktige bekreftelser for damen å få, at arbeidet hennes betydde noe og var viktig. Og det var også viktig oppmerksomhet for hunden å gi og å få. Den hadde vært, og er fortsatt fra åndeverden, svært glad i sin eier, og ønsket å bistå å hjelpe.

Jeg må jo bare ta av meg hatten for enn sånn opplevelse. Det var en mektig imponerende. Samt humoristisk, salen så jo på meg at jeg ble like overrasket som hun i salen, og de lo hjertelig av at åndeverden kunne finne på noe så artig som selv ikke jeg som medium kunne vite om på forhånd.

Det ble fortsettelsen på en veldig bra kveld. Og svært så tankevekkende både for meg selv og de i salen. Noe sånt hadde jo aldri skjedd meg før. At dyret fikk tegnet sin eier som lever, for å være sikker på å nå frem til rett mann, selv om eier ikke var tilstede i salen! Hvilket bevis og ny måte å komme igjennom på! Og for en kreativ artig klovne-guide som sto i kulissene og jobbet oss framover med dette. Verden er full av positive overraskelser. Særlig hvis man tillater noe nytt å komme inn. Jeg lærte forskjellen energetisk, og det var en viktig veiledning for meg å ta og føle på, at når det ikke er guide eller avdød i tegning, men derimot noen som lever, så blir energien «flatt» og nærmest lik null hva healing gjelder. Interessant opplevelse dette her. Nå har dyrene vist flere måter å nå igjennom på via mine kanslser.

Jeg slutter nok aldri å la meg forundre over åndeverden. Og jeg lærer stadig noe nytt av dem, fordi jeg tillater det. Og fordi jeg syns det er interessant å stadig skru mediumskapet mitt til nye høyder. Ha en vakker dag der du er. Gi aldri opp. Klem.

Med vennlig hilsen ©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post131

Forunderlige ting som bare skjer...

Hjelperne våreOpprettet av Adele Leyha on., januar 09, 2019 13:58:39
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

En nedskrevet historie fra 2015 som jeg fant igjen her om dagen... siden den aldri har vært publisert før gjengir jeg den nå. Jeg hadde en gang noen tidligere hyggelige naboer fra det forrige stedet jeg bodde og disse flyttet etter at jeg flytta. Naturlig nok mister man kontakten når man flytter. Men jeg visste ikke hvor de hadde flytta. Jeg visste han døde kort tid etterpå og at hun ble alene. Mer kjente jeg ikke til...

Så i våres var jeg på planteforretning for å kjøpe meg et par nye planter til et blomster bedd jeg har hjemme. Tenkte ikke over det før jeg kom hjem.

Hadde kjøpt eksakt maken stauder som henne naboen, hun ga meg alltid blomster bukett over gjerdet fordi hun hadde så masse av disse staudene. Tenkte naturlig nok på dem begge da jeg plantet, at det var litt rart jeg hadde kjøpt eksakt sånne type stauder, for de blomstrer så kort, og jeg liker best blomster som varer hele sommeren, så dette var absolutt ikke meg egentlig, men gjort er gjort, osv....

Sendte et spørsmål ut i lufta om hvordan går det med henne da tro? Lurte veldig på om mannen hennes i åndeverden hadde en finger med i spillet på hagebutikken, men var liksom ikke han jeg hadde best kontakt med, det var jo henne, kona hans. Men de var begge så opptatt av hage og glade i blomster...

Husker jeg ringte og stilte spørsmål til en gjenboende nabo om han hadde hørt hvordan det gikk med hun nabokona etter at hun flytta, men den gjenboende naboen ante ikke, så da ble det heller ikke til noe mer...

Etterpå den uken fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle plukke vill-bringebær på friområdet rett ved siden av der jeg har hus. (Av og til blir jeg bare styrt til å gjøre enkelte ting.)

Da jeg kom dit bringebæra er sto det alt ei dame der og plukka. Og vi kom naturligvis i snakk. Jeg fortalte henne hvor jeg bodde, og da visste hun merkelig nok ganske mye om meg uten at jeg hadde informert henne på forhånd. Hun visste eksakt når jeg hadde flytta inn, hvor jeg bodde før, hva kjæresten min heter osv.

Jeg måtte da spørre hvordan hun kjente til alt dette, for jeg hadde jo aldri sett bringebærdama før. Da fortalte hun venninnen hennes var min tidligere nabo😱 Nabokona som jeg lurte sånn på...

Og da jeg spurte om hvordan det gikk med min tidligere nabo, sånn etter mannen døde og hun ble enke....? Fikk jeg vite om min tidligere nabo at hun hadde dødd i månedsskiftet februar/mars påfølgende året...

Da tenkte jeg nok en gang til på blomstene, og de ga plutselig en dypere mening. Disse forrige naboene var så hageentusiaster. Men de kvitta seg med hagen for å bo i leilighet.

Hun som plukka bringebær sa at de skulle aldri kvitta seg med hagen å flytta. Hmmm....

Kanskje var de tidligere naboene med på hagebutikken for å hjelpe meg å mimre litt😉👍

Hvor tilfeldig var det at jeg kjøpte akkurat disse type plantene, kom på mine tidligere naboer, stilte universet spørsmål, ble styrt til bringebær stedet, møtte deres gode venn, og fikk info om at nå var de døde begge to?! Uansett så har jeg noen stauder i hagen min nå som alltid kommer til å minne om dem begge to. ❤️ Skal tenke på dem begge når jeg vanner og steller dette nye staudebeddet som kun blomstrer en liten og kort tid om våren😉👍

Hilsen ©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post130

Hvor lang tid tar det å bli et godt medium?

Mentalt mediumskapOpprettet av Adele Leyha sø., desember 30, 2018 14:31:25
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Først må sies at det er krevende å bli et virkelig godt medium, det går med mange år til studium og fordypning. Man blir vel aldri helt ferdig utlært, selv jeg som lærer erfarer stadig nye ting ifra åndeverden den dag idag, fordi jeg stadig ønsker å perfeksjonere meg mer.

Det å trene seg opp til å bli medium kan sammenlignes med å lære seg å snakke et helt nytt og fremmed språk man aldri har hørt tale om før... For å snakke dette nye språket flytende og helt rent, herunder grammatisk perfekt, det å sikre seg at uttalen ikke blir gebrokkent, at du blir forstått, og det å høres at det flyter like fint som en innfødt, er naturlig nok svært ulike nivåer, som må bygges opp gradvis, og selvsagt vil det naturligvis gå med mange år for at det skal bli super bra. Og den som virkelig vil, og har tid og lyst til å dedikere seg nok i arbeid for åndeverden, vil kunne klare å komme seg opp på et godt akseptabelt nivå, som er bedre enn de fleste nybegynnere, og hvor vi begynner å se mer kvalitet i mediumskapet.

For; de aller fleste folk klarer fort i starten å plukke opp enkle ord og utrykk, eller det jeg kaller for «turist sleng», som er enkle gebrokne ord som gjør at man kan klare seg i utlandet, enten det er i restaurant eller i butikk, så kan man peke gestikulere og si enkle ord som gjør at man på sitt enkle lille vis blir litt forstått, men på dette nybegynner nivået å føre en lengre samtale på bare flyten av turist ord, sier seg selv, det begrenser seg, stopper opp, fordi ordforrådet her er svært så begrenset.
Dette er et så altfor tidlig stadium. Så det er mest å hygge seg, gjøre de helt enkle ting, og glede seg over den enkelte seier, på å bli forstått. For å bygge opp et godt ordforråd vil ta noe mer tid. Jeg tror de fleste som skal lære et nytt språk vil forstå og akseptere dette. Jeg får likevel ofte spørsmålet; hvor fort vil det ta meg å utvikle meg til å bli et medium?

Noen ønsker også at det skal finnes en oppskrift eller fasit på det å bli medium. Men tenk: så enkelt er det altså ikke! Hjelper-teamet ditt skal sammen med deg lære å bygge opp og utvikle deg i et helt nytt språk som bare er for dere sammen som team. Det er deres språk studie reise, enkelt og greit. Men noen basis regler unner jeg dere å kjenne likevel.

I starten vil det være enkelt, hjelperne dine ønsker at du skal få det til, og vil således gi deg de veldig enkleste former i Mediumskap, for at dere skal synes det skal være gøy og morsomt å utvikle dere i sammen. Ikke avansert, men på et veldig lett nivå. Omtrent som et «turist språk», morro når du blir forstått, du blir gla og får lyst til å prøve deg videre, lære mer.... Omtrent slik funker basisen for alle. Så kommer hindringene eller alt dette nye som dere skal erfare sammen. Når dere har jobbet og ikke skjønner hvorfor det så ikke ble forstått av andre... Tingene du ikke forstår når det er på et oversanselige nivå Når du går hjem og føler at «jeg mestrer bare ikke dette»: eller «jeg får det ikke til!» Jeg gir opp!-følelsen som neste nivå. Fordi du er født «flink-pinke» eller «flink-gutt» syndromet. Og vil at alt skal være perfekt fra første stund. Alt dette er så klassisk. Og det å studere da på egenhånd medfører at de fleste faktisk gir dette opp eller legger det på hylla veldig lenge. Man begynner vel egentlig å tvile litt på seg selv, og tenker at det her er ikke greia for meg. Mange spør også hvor lenge må det være sånn? Og gir seg over for at det skal være så komplekst og vanskelig. Men behøver det her å egentlig være realt komplekst?

For en veldig erfaren lærer i Mediumskap som meg selv er det enkelt å få taki hva åndeverden forsøker å lære bort. Fordi jeg ser og undersøker med åndeverden hva de nå faktisk prøver å lære bort til deg som uerfaren. Det som du som nybegynner ikke forstår helt selv, kan jeg hjelpe dere med. Jeg er da din åndelige mentor og coach, og forklarer deg det som du ikke forstår åndeverden gjør, enten fordi du ikke spurte dem eller fordi du ikke forsto hva de la opp til.... Jeg er der for å gi deg verktøyene, veiledningen og forklaringen på hvordan du kan komme videre, istedenfor å stå på stedet hvil. Noen ganger syns de at du er treg til å lære, men de gir ikke opp så lett som deg.

Når du har en lærer og mentor som meg, har du et erfarent medium som kan rettlede deg å forklare deg når det er nye nivå av opplysthet som åndeverden forsøker å komme igjennom med til deg. Jeg kan forklare deg å gi deg nøkler eller verktøy til hvordan du og dine hjelpere i team kan nå videre til neste nye innsikt. Men det er likevel «Learning by doing», og erfaringen må forbli din. Du må jobbe dere igjennom det, men med støtte oppmuntring og veiledning fra meg.

Ja, på mine kurs vil jeg jobbe for at du skal kjenne deg trygg på åndeverden, at du skal lære deg å stole på åndeverden, at du skal finne en ro når du skal jobbe sammen med ditt team.

Jeg vil jobbe med å gi deg innsikter ut ifra det nivået du nå faktisk befinner deg på. Hvor langt du kommer er basert på egen frivillig innsats ilag med ditt hjelper team, og hvor seriøst du faktisk tar dem i åndeverden. Er du en av dem som lett gir opp kommer du antageligvis ikke til å nå så veldig langt innen Mediumskap. Har du derimot god porsjon tålmodighet, og gjør dette ut fra ditt eget hjerte og lysten til å hjelpe andre, kan du komme til å nå langt. Men det er selvsagt opp til deg og ditt team, hva dere legger ned av egen-innsats og trening, ydmykhet og takksomhet, respekt for andre menneskers erfaringer, samt ønsket for å gi og jobbe ilag med andre i et åndelig fellesskap. Har du disse egenskapene har du også de evnene som må til for å kunne nå langt.

Hilsen ©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post129

Min interesse for kraftdyr...

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha fr., desember 14, 2018 22:20:17
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Hvorfor jeg begynte å skrive så mye om kraftdyr? Vel det begynte med en veldig sterk kontakt med mine egne kraftdyr i 2007. Jeg er veldig sensibel og kontakten var energi messig veldig sterk og god fysisk. Jeg fikk holde på å kjenne på energien til noen av disse dyra, og for meg med mine evner ble det som å ta på levende dyr bare at de var «usynlig»for andre mennesker. Vi hadde sterk kontakt uten at jeg hadde et usunt forhold eller følte meg avhengig av kontakten deres på noen måte.

Det kunne være dager med massevis av dyr innom på besøk. Jeg husker også at noen av kraftdyra kunne være borte i dagesvis, for så å bare plutselig dukke opp. Det var vel mest at de «bare var der» rundt i perioder, de lagde knirkelyder i betonggulvet og dyttet i veggen så det knaket, mye lyder for å signalisere at de var på plass, så det var fascinerende, og jeg husker godt at jeg snakket med hjelperne mine ellers når jeg lurte på kraftdyra mine her.

Så en dag kom en av hjelperne mine og sa at han ville undervise meg generelt om kraftdyr. Så jeg fikk beskjed om å ta fram en notat bok å skrive ned for de enkelte dyre grupper. Så lot jeg dette ligge i mange år.

Mine guider er utrolige tålmodige. Underveis i arbeidet klekket vi ut mange goder ideer til hvordan vi skal legge opp arbeidet vårt videre.

Nå er det blitt til et mer reelt tegne medium prosjekt, som jeg vil fullføre, på mitt vis, over mange år, uten stress, kun for kos. Ja det blir en bok, til slutt.

Veien blir til skritt for skritt.

Jeg er aldri alene. Kan ikke kjede meg med mine. Vi har da alltids noe greier å pusle med side om side. Ha, ja, for vi har lært å ha det gøy, i hverandres selskap side om side. Endelig! Fokusere på det som er veldedighet og hjelper mange. Derfor økt aktivitet igjen på denne bloggen.

Stor klem til dere alle!

Hilsen ©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post128

Hvor kort tid etter at døden inntraff kan jeg kontakte den døde via deg som medium?

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha fr., desember 14, 2018 21:12:08
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Hvor lang tid etter at en har entret åndeverden vil det ta før et medium får kontakt? Det er ikke noen endelig fasit i dette. Men jeg benevner tema, fordi det er så mange som har det så tøft rundt omstillingen etter at de har mistet en i sin kjære nærmeste familie.

Og i det å takle påkjenningen så vil man gjerne ha et lite livstegn om at den man mistet ikke bare forsvant, men fortsatt er i det som noen kaller «andre siden».
Selv kaller jeg det for å være i åndeverden. Men uansett hva det er vi kaller det, så er det ikke noen separert dimensjon, den er ganske parallell, og høyst levende, bare i fragmenter av helt andre energier enn de fysiske legemer som vi er vant til å ta på.

Indianerne har snakket med sine «vise» forfedres ånder i mang en tid. En virkelig gammel skikk, hvor man har sett på de som høyst levende, hvor man har henvendt seg til åndene for å få råd i det daglige man lurer på eller gjør. Blir det regn? Skal vi flytte dyra på nytt beite? Kall det oppsøkende hjelp for å hjelpe både folk og dyr, i det å motta bekreftelser. Men det er litt forskjell på å be om råd og gode ting for mange, og det å kun be om bekreftelser til seg selv, men det skal vi prate mer om en annen gang.

Det primære her hvor fort går det egentlig å få kontakt med en avdød? Må jeg vente lenge? Svaret er nei egentlig ikke må du nødvendigvis vente veldig lenge. Men noen ganger i det sjelen har dødd har den kanskje fått et kraftig sjokk i forbindelse med sin overgang, og da blir det en langsom oppvåkning på den andre siden, litt som å komme forsiktig ut av en dvale, kall det gjerne vinterdvale om du vil, sånn som bjørnen har i hiet sitt.

Saken er da at sjelen trenger sin hvil, og ånder som alt er der vil sørge for å passe på at sjelen får mye ro og hvile og healing. De blir passet godt på, så ikke engst deg unødig hvorvidt de har det bra. Ja det fins sykepleiere og omsorgspersoner som frivillig og gladelig gjerne hjelper i den forbindelse at disse sjeler kommer over.

Jeg har så mange eksempler på hvor ulik tid dette med å gjenoppta kontakten med åndeverden kan ta. Men den som venter på noe godt...venter ikke forgjeves, en vakker dag er ånden klar og tilstede der og forsøker å nå deg gjennom sitt nye talerør, mediumet.

Det tar sjeldent mer enn et år, men jeg synes å ha hørt for en dame som selv var medium at det tok 7 år før hennes mor først kom på besøk, men det er noe veldig uvanlig sent, synes iallefall jeg. I det tilfellet sa mora i åndeverden at hun mente at mediumet ikke trengte besøk før da, for de hadde begge nok å bedrive på hver sin kant. Så dette er unntaket.

Min erfaring er at det gikk i underkant av et år på det lengste, og kun en time på det korteste. Uansett tid så går det seg til.

Så ikke fortvil, og ikke vær redd og bekymret. Er du rådvill kontakt et medium og spør hvem andre i åndeverden som evt kan formidle en beskjed om vedkommende. Det er utrolig hva de følger med og har rede og full oversikt over. Så noen nyheter om dem får du uansett lover jeg.

©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post127

Kurs i krystallhealing og mineralhealing 30.11-02.12.2018

HealingOpprettet av Adele Leyha ma., november 19, 2018 22:12:09
WEEKEND-KURS:

UNIVERSELL HVIT TIDS KRYSTALL OG MINERAL HEALING 1

Universell hvit tids krystall og mineral healing er nå endelig tilgjengelig i Norge! Lærer er Adele Leyha.

Kurs innhold:

• hvordan du føler vibrasjon av krystaller
• hvordan du velger krystaller som fungerer godt sammen slik at du kan bygge et grunnleggende healing sett
• lær hvordan du renser krystaller
• Den Gyldne Bevegelsen 1
• hvordan du bruker krystaller for healing av dyr
• oppskrifter for "krystall bad" for Aura
• 15 stein utlegg som alle erfares på kurset
• En Universell Hvit Tids initiering (helt ny ! )
• Inkludert er et kurshefte laget av Channie West.


Tid:
Fredag: kl 18.30-21
Lørdag: kl 10-16.30
Søndag kl 10-16.30

Pris: 3500 kr

Sted: Mediumskap i Drammen på Gulskogen.

Påmelding til Adele Leyha tlf 917 84 314  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post126

Barn savner også de døde...

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha ti., november 13, 2018 22:47:37
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Jeg våknet en morgen med et fremmed besøk fra åndeverden, det var en gammel dame, og hun fortalte og viste meg bilder av en 9-10 år gammel gutt som hun var så bekymret for.

Jeg fikk senere en SMS på telefon fra den levende gutten som i sin desperate frustrasjon over å ha mistet bestemoren sin, hadde funnet frem til meg over internett. Han ville gjerne møte meg for å samtale med den døde bestemoren sin, og lurte på om jeg kunne møte han i hjemme på et lite sted midt i Finnmark hvor han bodde. Jeg sa: «hvem skal betale billettene med tog fly og buss fram og tilbake Drammen - Finnmark»? Det var fra min side et forsøk på å få han til å skjønne at det var mer her enn han hadde tenkt på...at dette rett og slett ikke lot seg gjennomføre....

Man tenker jo at barn kan være litt naive og impulsive uten å tenke over alle praktiske detaljer. Samt at hvor var samtykket fra foreldrene hans? Jeg gir aldri readinger til folk under 18 år. (Samtidig visste jo jeg at foreldrene hans ikke kom til å bekrefte dette han ønsket)..

Han svarte på SMS at jeg skulle få alt han hadde bare jeg kom og fikk bestemoren hans tilbake.
Han spurte sågar om jeg kunne heale henne tilbake i dette livet. Et mirakel som aldri har inntruffet etter hva jeg vet og forstår med den åndelige verden. Det er ikke mulig å få en død tilbake i sin døde kropp når denne først har forlatt kroppen sin. Men det vet nødvendigvis ikke et barn...

Barn kan virkelig ønske seg mirakler uten problemer, en virkelig barnslig naivitet uten forankring i en virkelig verden. Hvor vil jeg så hen med dette å beskrive en trøstesløs liten gutt til dere?

Vel... Jeg skulle ønske at de voksne inkluderte barn mye mer i å snakke om sorgen i livet når noen dør og går bort.

En ting er å ikke glemme hverandre, men for all del, ikke overlat barna til seg selv, der ute, selv om man er i sorg som voksen. Husk at barna kan være ekstra sensitive og er derfor absolutt ikke sorgløse de heller. Sitt ned og fortell barna om hvordan man håndterer og takler livet videre uten en bestemamma /bestemor.

Gi barna ekstra tid og oppmerksomhet, selv om du som voksen er bedrøvet og i sorg over tapet av din forelder. Fortell hvorfor du er lei deg og hva du ser for deg at dere kan gjøre for å huske de gode opplevelsene og minnene.

Fokuser på hva bestemor ville ha likt eller satt pris på i en sådan stund, og tenk på at kjærligheten for alltid kan bæres med seg videre i hjertet og tankene. En bestemor i åndeverden er bare en tanke unna... ❤️

Denne gutten prøvde bare så desperat å ordne opp, hvis han fikk tilbake bestemoren som han var så glad i, ville alle være blide og bli glade igjen, inkludert hans mamma og hennes nye mann.

Det er ikke lett for våre barn å vokse opp i våre dager. Mange er mye overlatt til seg selv.
Og i en tid preget av uro og sorg og skuffelser er ikke dette det aller beste.

Finnes det en oppskrift på livet? Nei, det vet vi at det ikke gjør... Og alt handler vel ugrunnet om hvordan du takler livet i beste mening, hvordan du håndterer å være her, i oppturer som i nedturer, gode eller dårlige dager.

Vi kan ikke unngå å snakke om de vanskelige dagene. Vi vil helst alt i beste mening og at det skal bare være gode dager. En lang fin ferie. Hva lærer vi av det som er godt? Og setter vi god nok pris på det?

Alt som skjer deg her på jorden må du erfare selv først og fremst. Og du kan få mange gode råd på veien.

I forbindelse med et dødsfall så tror jeg nok de voksne har nok med takle egen sorg, og således ikke alltid ser og tenker på ivareta barna i tiden rett etterpå. Det gir dem ingen styrke. Barna lever i en tid med tilgang til internett, og surfer og finner sånne som meg som kan snakke med de døde. Jeg kan dessverre ikke hjelpe dem, det vites her at det må bli foreldrene som må støtte barna og vise dem mer omsorg , hjelpe dem videre i å vokse på denne veien kalt livet. Jeg er streng på å ikke gi reading uten at en forelder er involvert så lenge det er barn. Fordi barn er barn, og ikke voksne. Barn forsøker å løse problemene til de trøstesløse voksne, som ikke ser, og det burde være de voksne som forsøker å løse problemer å gi trøst og styrke til barna, og ikke motsatt. Frustrende for åndeverden å se på dette også. De bekymrer seg lett for sine gjenlevende. En tung og vanskelig tid for alle å komme seg igjennom dette. Men det går heldigvis lettere etterhvert som tiden går og man har fått tingene mer på avstand....

Så; til det som iallfall er helt hundre prosent sikkert, det er at de døde kan ikke heales så de vender tilbake i de gamle kroppene sine. Men de kan som ånder komme på besøk, men aldri med sin fysiske kropp som de hadde når de levde. Så er den misforståelsen iallfall ryddet bort...

Til slutt; husk og være takknemlig for denne dag og alle de som du har kjær.

StyrkeKlem fra Adele


PS! Alle som vil ha time hos meg må være fylt 18 år.

©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post125

Spiritismen i Norge rundt 1900 tallet

Norges "gamledagers" mediumOpprettet av Adele Leyha lø., september 08, 2018 15:14:41
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Jeg har denne gamle boken fra slutten av attenhundretallet, som heter: «Vender den døde tilbage? En samling af erfaringer i spiritismen af en prest i den engelske statskirke.»

«O hvem der dog kunde blive berørt af en usynlig haand». Tennyson.

Oversat af Leonhard. Utgitt på forfatterens eget forlag. En bok som er mer enn hundre år gammel! Fantstisk !

Boken er uoppskåret, og gammel. Jeg klarer ikke å finne den i noe bibliotek her til lands. Den mangler eksakt årstall. To har hevdet på nett at den er utgitt av Bernt Torstenson, men hvorfor skulle Bernt Torstenson kalle seg selv for Leonhard?!

Innholdet handler om: - Åndebankning - Åndeskriving - Åndestemmer - Åndeskikkelser.Hmm...Hvorfor er jeg i det hele tatt er interessert i Bernt Torstensson???

Jo det skal jeg fortelle deg. Han kom på besøk fra åndeverden, igjennom en transesirkel i Drammen i 2005 og han presenterte seg med fullt navn. Ingen hadde hørt om denne mannen den gangen i sirkelen. Han sa at: «en av dere i sirkelen kommer til å finne ut mer om meg.» Siden jeg er veldig historie interessert så gikk det ikke veldig lang tid før jeg fattet interesse og klarte å finne tak i informasjon om han.... Jeg kan vel si at Bernt Torstensson med sitt engasjement i vidstrakte land brakte store deler av spiritismen til Norge i form av at han oversatte utenlandske bøker til norsk og skrev og talte masse kloke ord om spiritismen til forsamlinger i form av foredrag og lengre innlegg. Og jeg har vært så heldig, det vil si, det har lyktes meg etter jeg stiftet bekjentskapet med Bernt Torstensson via åndeverden på den kvelden i 2005... så har jeg vært så heldig å få fatt i flere av hans bøker som han oversatte til norsk for mer enn hundre år siden, deriblant denne ene, som jeg nevner innledningsvis.

Hvor jeg vil hen med dette? - det vites bare at jeg selv skal skrive bøker, om det gamle historiske så det ikke går tapt, sammen med åndeverden, og imellomtiden dukker de vidunderligste gamle bøker fra et nesten tapt historisk århundre opp, og jeg koser meg veldig, over at mine bøker nå er kommet «hjem» til meg. Så får jeg jo hjelp ifra en åndeverden til å skaffe meg disse bøkene. Og sånn er det bare.

©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post124

Marihøna som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha sø., mai 27, 2018 02:27:57
Marihøne

Marihøna som Symbol Lukk øynene og gjør et ønske! Det er på tide for ønsker å bli oppfylt.

Hvis marihøna har fløyet inn i livet ditt

Utseendet til marihøna gir deg lykke for at våre ønsker begynner å bli oppfylt. Høyere mål og nye høyder er nå mulig. Bekymringer begynner å forsvinne. Ny lykke er på vei inn. Dette insektet advarer også om å ikke prøve så hardt eller gå for fort for å oppfylle drømmene våre. La ting flyte i sitt naturlige tempo. I løpet av tiden vil alle våre ønsker komme til virkelighet. Alternativt kan marihøna signalisere at du kan legge igjen dine bekymringer og at den nye lykken er på vei. Denne arten av en bille signaliserer til deg å ikke være redd for å leve ut din egen sannhet. Beskytt din sannhet og vit at dette er din ære.

Hvis marihøna er ditt kraft dyr; Når marihøna er ditt personlige kraftdyr er du mest sannsynlig en veldig livlig og interessant følgesvenn. Du drømmer hele tiden inn i mysteriene til universet og det ukjente. Du er også naturligvis svært spirituell og nysgjerrig av natur, og absolutt ikke fornøyd med verdslige forklaringer eller kjedelige følgesvenner. For det meste er du åpenhjertet og liker å øke bevisstheten din. Du har en tendens til å bringe glede til de som er rundt deg. Folk liker å være rundt deg. Du er tillitsfull, glad og lett å omgås.

©️Adele Leyha

Besøk gjerne nettsiden min: Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post123

MEDIUM BYRÅET

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha on., mai 23, 2018 08:44:38
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Jeg leser en fantastisk spennende bok om dagen. Kanaliseringer gjort på starten av 1900-tallet.

For 10 år siden snakket hjelperne mine mye om «Byrået». Den gang da ergret det meg, alt snakket deres om «Byrået», fordi det er et gammeldags ord som ikke passet helt inn i hverdagen min, og jeg skal si at jeg lurte på om det var et ord for foreningen eller noe av det andre jeg drev på med og brukte mye av tiden min på.... Jeg husker jeg nevnte det for en annen, at hjelperne snakker om «Byrået» hele tiden, og at jeg syns det er et snodig navn i vår moderne tid. Han hadde heller ikke hørt om så mange byråer i vår moderne tid, så, da lot vi det liksom bare ligge litt. Så etter noen år dukker dette snodige ordet «Byrået» nå plutselig opp igjen.

Av og til så føler jeg at jeg og hjelperne liksom snakker litt forbi hverandre, hvorfor kan de ikke bruke ord som er mindre gammeldagse og som jeg forstår betydningen av? Jeg prøver å få det til å «passe inn» i min hverdag og gjøremål, også liksom...nei. De snakker om noe langt inn i fremtiden som jeg ikke kan forstå nå. Og så når jeg spør og graver er det liksom helt taus på den andre siden. De kan i det ene øyeblikket skravle om «Byrået» for i det neste å være taus. Skjønner du da at jeg blir litt oppgitt? Samtidig er det jo ganske så interessant når det en dag plutselig går opp et lys, selv om det er mange år etterpå. Dette er deres unike og litt rare måte å jobbe på. De jobber i fremtid og fortid samtidig, bare at jeg er opphengt i nåtid her og nå. Så da blir det litt underlige ting en gang iblant. Jeg har fått beskjeder vedrørende historiske ting før som ikke har gitt mening før lang tid senere. Så kall det gjerne for bekreftelser ifra deres faglige arbeidsområde, mange år i forveien. Hadde de ikke sagt det så mange år på forhånd, hadde jeg vel kanskje ikke studert det så åpenhjertig nå, jeg skjønner hvor viktig meddelsen om dette arbeidet var, nå som jeg leser helt konkret om det, og at det er viktig at det ikke får bli glemt.

Vel ordet «Byrået» er såpass gammeldags og lite brukt i min krets her og nå, så det er faktisk noe å huske på. Nå har jeg funnet ordet i denne fornuftige og spennende boken fra starten på det 1900-århundre, og det er en veldig spennende tid hvor de beskriver det spirituelle arbeidet de drev med i noe som het «Byrået».

«Byrået» gav readinger til folk som hadde mistet noen av sine, og som hadde stort savn. Det var viktig at savnet var reelt og at det ikke kom sånne som bare var nysgjerrige. De gav readinger tre dager på rad, hos 3 ulike medium, som jobbet på 3 veldig ulike måter. Den første skrev automat skrift, den andre var et transe medium, og den tredje var et mentalt medium.

Hvilken fantastisk imponerende bragd å kunne få 3 readinger fra den samme ånden hos 3 ulike medium og så kunne sammenligne resultatet etterpå. De var veldig opptatt av å ha «treff» på at det var nettopp den samme ånden, og de noterte og førte i pennen statistikker og tilbakemeldinger på hvor overbevisende treffene på at det var den samme ånden som kom på besøk. De hadde et mål om å treffe ti på hundre, (noe jeg syns er et merkelig lavt mål), men de hadde resultatene sine nærmere på mellom åttifem og hundre prosent. De jobbet med «Byrået» sitt på heltid, og åpningstiden var fra klokken 09-17 hver dag, (unntatt søndager), og meddelelsene ble sirlig ført i pennen av en sekretær. Så derav altså navnet «Byrået».

Skal si det var litt rart når disse pusle brikkene falt på plass, nærmest ti år etter at jeg kan huske det ble nevnt for meg første gangen... Jeg har alltid tenkt at jeg skal skrive litt om den gamle historien, og det har tydeligvis de i åndeverden gjort også, som har ventet i alle disse år, på at jeg skulle ta et nytt skritt inn i historie arkivet. Fått mange beskjeder om det i det siste, søk i det gamle. Uansett syns jeg «Byrået» var kjempe spennende bragd, disse menneskene på tidlig 1900-tallet var langt forut sin tid, tenker jeg... Morro!

Tilbake til boken jeg leser, den handler ikke så meget om «Byrået» sitt arbeid, men handler mer om ulike forunderlige historier ifra åndeverden, og akkurat nå leser jeg om en ånd sin beskrivelse av virkeligheten sånn som det fortoner seg å være på den andre siden.

Hilsen en historie interessert lærer innen Mediumskap: Adele Leyha.

©️Adele LeyhaBesøk gjerne nettsiden min: Http://aandekommunikasjon.com

PS. Jeg vurderer å oversette den gamle boken å gi den ut på norsk, istedenfor at den skal bringes til taushet på det språket den ble gitt ut på opprinnelig i sin tid. Jeg må bare finne ut av opphav og rettigheter og sånn nå hundre år etterpå. Hva syns dere om det, vil noen lese boken på norsk, eventuelt? Kommenter gjerne i tråden under. Klem fra Adele Leyha :)

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post122
Neste »