Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

31.mars = spiritualismens internasjonale dag

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha fr., mars 31, 2017 20:53:14
Som spiritualister, bør vi alle være kjent med begynnelsen av "den moderne" spiritiualismen av 31. mars 1848. På denne datoen, ble kontakten med ånden til den drepte kramkaren Charles Rosna etablert gjennom Fox familiens kvinner som medium, spesielt Catherine Fox, som da bare var 11 år gammel.

Halvannet år senere ble det som følge av dette, dvs den 14. november 1849, avholdt den første offentlige medium demonstrasjonen av kontakt med en ånd gjennom mediumet Margaretta Fox, 15, og Anne Leah Fox Fish, ca 20.

Denne første offentlige demonstrasjonen ble holdt i Corinthian Hall i Rochester, New York, og medførte en flodbølge av mediumskap i kontakt med åndeverden, og dette utbredte seg utover de forente stater fra 1850 og gjennom resten av århundret.

Man kan bare stå i ærefrykt for motet til Mrs. Fox og hennes tre små døtre. Hvordan ville vi ha håndtert det de fikk til å gjennomgå?

Vår historie om den "moderne" spiritualismen er vidunderlig inspirerende, fylt med åndelig skjønnhet, med visdom delt med oss ​​av de lange avanserte i neste dimensjon. Historien vår har mange som dedikerte sine liv på jorden til tjeneste for de avanserte sjelene i åndeverden og til tjeneste for spiritisme.

Det vakre lyset som ledet denne bevegelsen for de to første tiårene, som åpnet dørene, brøt stien, og fungerte som et strålende fyrtårn for alle som fulgte, kom gjennom jentene Catherine, Margaretta og Anne Leah Fox.

Catherine som bare var barnet, hennes søster Margaretta som var ungdom, og deres søster Anne Leah som knapt var en ung kvinne, søkte ikke denne oppgaven. Det ble pådyttet dem av høyere makter i åndeverdenen.

Benjamin Franklin sa mange år senere, at Anne Lea var blant millioner på jorden, men bare Fox søstrene hadde den unike blandingen av de fysiske, mentale og åndelige kvaliteter som trengtes for å produsere de fenomener som trengtes for å effektivt begynne den nye utviklingen.

Da det ble oppdaget av Katie at en intelligens var kilden til de mange ulike lydene som forstyrret dem i deres lille hus i Hydesville, New York, ble naboer kalt inn for å vitne og bekrefte den fantastiske hendelsen. I løpet av timer, kom hundrevis til trengsel i huset. Mange ville teste åndene. Mange undersøkelses komiteer ble dannet. Graving begynte i kjelleren neste dag for å finne liket av den drepte kramkaren. Jentenes bror David Fox hadde ordnet med graving. Omtrent tre fot i dybden, påtraff graverne vann. Etter tre dager med graving, kutta de dette ut til fordel for pumping og øsing av vannet, som var til ingen nytte. Likevel fortsatte folk å komme til det lille huset, alene og i grupper. Fox familien ble overveldet av oppmerksomhet, mye var av det negative slaget.

Et par uker senere, spurte David Fox sin mor, far og to yngste søstre om de ville å forlate sirkus atmosfæren i det lille huset og flytte inn hos ham. De håpet å legge bak seg og forlate disse sammenhengende manifestasjoner i det "hjemsøkte" lille huset.

Etter at de flyttet, fortsatte folk å dra til det lille huset. Manifestasjonene fortsatte i det lille Hydesville huset uten tilstedeværelsen av Fox familien.

Men manifestasjoner fortsatte også med uforminsket styrke på hele familien i David Fox hus, mye var til hans ergrelse.

Anne Leah Fox Fish lærte av manifestasjonene, hun skrev de ned over en måned senere og forberedte et hefte som beskrev hendelsene rundt 31. mars 1848.

Leah hadde vært gift i en alder av 14 til en mann som heter Fish som sviktet henne kort tid etter. Ekteskap i en alder av 13 eller 14 år var ikke en uvanlig praksis på dette tidspunktet. Jenter og kvinner på denne tiden hadde sjelden noe å si i hvem eller når de giftet seg. Leah dro umiddelbart tilbake til Hydesville etter å ha lest heftet, og hun hadde med seg sin datter. Da hun ikke klarte å finne familien sin i Hydesville huset, gikk hun videre til broren Davids hus. Da hun ankom Davids hus, fortalte Leah at hun fant moren sin "helt nedbrutt av alle hendelsene". Manifestasjoner bare fortsatte og familien visste ikke hva de skal gjøre med det.

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post114

Astral reiser

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha ma., januar 30, 2017 09:49:59
I natt reiste jeg så langt at det gikk med flere timer å komme tilbake ordentlig på plass i en kropp her... Sånne reiser kan være slitsomme.

På min lange reise møtte jeg et par "karmiske folk" som jeg tydeligvis har bånd med fremover i tid, dvs inn i neste inkarnasjon... Vi har hatt litt utfordringer ilag i dette livet, og det var litt på stedet hvil, litt sånn der stagnert, der oppe.

Her nede har jeg ikke sett de menneskene på evigheter. Har fint lite med de å gjøre. De har vært litt energi tappende mot meg i tidlige relasjoner, de har vært sånne personligheter som krever å få den fulle og hele oppmerksomheten min, uten å gi eller by på så mye tilbake, hver på sin måte, med mest utfordringer av det litt vanskelige slaget. Jeg ble litt paff over å se dem der oppe, ja faktisk omgå dem på nært hold, siden vi her nede har hatt minimalt å gjøre med hverandre de ti siste årene. De er ikke en del av hverdagslivet, for å si det sånn...

Så hvor vil jeg hen med dette innlegget? Jeg vil egentlig bare dele litt raust med dere ubehageligheten med astral reiser. Det kan være svært behagelig å sveve tidløst i tomrom. Du vil på en måte bare være der. På en annen måte, er det strevsomt når du møter slike som du ikke takler helt her nede som menneske. Det verste er å falle på plass etterpå inn i en kropp, når hele deg egentlig svever utenfor og kanskje bare vil være utenfor. Nei det er ikke lett... Jeg har nå sittet i en knall rød sofa og drukket kaffe og forsøkt å jorde meg å falle tilbake på plass i en kropp. Nå fire timer senere ser det ut som jeg er fullstendig tilbake. Det tok sin tid. Hvilke erfaringer har du med astral reiser? Syns du at det er greit? Del gjerne i tråden med her.

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post113

Affirmasjoner: Tenk gode tanker for ditt eget beste!

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha to., desember 19, 2013 18:28:15

Å vite hvordan du bruker affirmasjoner, gir deg et flott verktøy for å forbedre ditt liv.

Affirmasjoner er positive utsagn som beskriver en ønsket situasjon.

Når disse utsagnene gjentas ofte, påvirker de underbevisstheten, og konsekvensen er at det utløser en positiv handling. Ditt underbevisste sinn aksepterer hva du holder på å si som sant. Det tiltrekker tilsvarende hendelser og situasjoner i livet ditt.
Affirmasjoner må gjentas med oppmerksomhet, interesse, tro og ønske for at de skal ha noen effektivitet. Affirmasjoner programmerer sinnet på samme måte som kommandoer og script programmerer en datamaskin. De gjentatte ordene hjelper deg å fokusere tankene dine på målet ditt. De lager også tilsvarende mentale bilder i det bevisste sinnet, som i sin tur påvirker underbevisstheten tilsvarende. På denne måten programmerer du underbevisstheten din i samsvar med viljen din. Denne prosessen er lik måten kreativ visualisering fungerer på. Det bevisste sinnet, begynner tankene du tenker med denne prosessen, og deretter tar det underbevisste ansvar.


Ved å bruke denne prosessen bevisst og intenst, påvirker din underbevissthet tankene dine, og i sin tur, forvandler det dine vaner, atferd, holdninger og reaksjoner, og selv det ytre liv omformes.

Noen ganger, vises resultatene raskt, men ofte er mer tid nødvendig. Å få resultater avhenger av flere faktorer, slik som tid, fokus, tro og følelser du investerer i å gjenta affirmasjonene, på styrken av ditt ønske, og på hvor stor eller lite målet ditt er.

Det er viktig å forstå at gjentatte positive affirmasjoner i noen minutter, og deretter å tenke negativt resten av dagen, nøytraliserer effekten av de positive ordene. Du må nekte å tenke negative tanker, hvis du ønsker å oppnå positive resultater.

De fleste repeterer i sine sinn negative ord og uttalelser om situasjoner og hendelser i deres liv, og dermed skapes uønskede situasjoner. Ord og utsagn jobber begge veier, for å bygge eller ødelegge. Det er måten vi bruker dem som avgjør om de kommer til å bringe gode eller skadelige resultater.


Hvordan gjenta affirmasjoner
Det er lurt å gjenta affirmasjoner som ikke er for lange, da de er lettere å huske.
Gjenta dem hver gang hjernen din ikke er engasjert i noe viktig, for eksempel når du reiser i en buss eller et tog, venter i kø, går tur, etc. Du kan også gjenta affirmasjoner i spesielle økter på 5-10 minutter hver, flere ganger om dagen.

Gi slipp på fysiske, følelsesmessige eller psykiske spenninger når du affirmerer.

Jo sterkere konsentrasjon, jo mer tro du har i det du gjør, jo flere følelser du putter inn i loven, jo sterkere og raskere vil resultatet bli.

Velg bare positive ord som beskriver hva du virkelig ønsker.

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, ikke fortell deg selv "Jeg er ikke feit", eller "jeg mister vekt." Disse er negative uttalelser, og bringer inn i sinnet mentale bilder av hva du ikke vil.
Gjenta stedet, "jeg er slank", eller "jeg har nådd min idealvekt". Slike ord bygger positive bilder i tankene dine.

Alltid bekreft i nåtid, ikke framtid. Å si: "Jeg vil bli rik", betyr at du har tenkt å bli rik en dag, i ubestemt fremtid, men ikke nå. Det er mer effektivt å si, og føl også, "Jeg er rik nå", og det underbevisste vil arbeide overtid for å gjøre at dette skal skje nå, i dag.

Kraften av affirmasjoner kan hjelpe deg å forvandle ditt liv. Ved å si hva du ønsker å være sant i livet ditt, må du mentalt og følelsesmessig se og føle det som sant, uavhengig av dine nåværende omstendigheter, og dermed tiltrekke det inn i livet ditt.Positive affirmasjoner
- Jeg er frisk og glad.

- Kroppen min er sunn og fungerer på en svært god måte.

- Jeg har mye energi.

- Jeg studerer og forstår fort.

- Mitt sinn er rolig.

- Jeg er rolig og avslappet i enhver situasjon.

- Jeg utstråler kjærlighet og lykke.

- Jeg er omgitt av ubetinget kjærlighet.

- Jeg har den perfekte jobben for meg.

- Jeg har en fantastisk og tilfredsstillende jobb.

- Jeg bor i drømmehuset mitt.

- Jeg har gode og kjærlige relasjoner med min kone / mann.


LYKKE TIL!!

hilsen
Adele Leyha
besøk gjerne min internettside: http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(4)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post97

Sanndrømt?

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha ti., februar 12, 2013 16:11:24

Har du vært sanndrømt, der drømmen/ene dine har gått i oppfyllelse, og ganske så detaljert også?

Da tenker jeg mest på drømmer om våre nære omgivelser, om venner og familie, men også om fremmede personer.

Har du SETT i drømme noe som har skjedd i det VIRKELIGE liv?

Selv kaller jeg det bare Deja Vu opplevelser. Jeg husker mine drømmer stort sett hver natt. Jeg fryser litt når det skjer. Det er som å oppleve ting i reprise, ting du har sett og vært med på, og så er du plutselig med på å gjenoppleve det for annen gang.

Jeg opplevde en gang å drømme om at jeg var i fremmed land, og jeg var sammen med 5 personer jeg absolutt ikke kjente fra før. Jeg husker vi gikk rundt i gatene og pratet, og når jeg våknet, så syns jeg hele drømmen var litt rar, at jeg gikk rundt med totalt fremmede folk på et totalt ukjent sted. Så et par år etterpå, på ferie, befant jeg meg plutselig på dette stedet jeg hadde drømt om forut, i de samme gatene, et sted jeg forøvrig ALDRI hadde vært før, og sammen med de 5 jeg akkurat hadde blitt kjent med for noen dager siden. Vi drev og utforsket den største byen på Santorini. Jeg visste hva som var rundt ethvert gatehjørne, og kunne bare konstatere, at, her har jeg vært før, og de andre kikket storøyd på meg, ettersom jeg guidet de rundt. Da jeg hadde drømmen, kjente jeg dem ikke. Nå visste jeg hvem personene var. Etter en halvtime, måtte jeg bare sette meg ned, jeg klarte ikke gå et skritt lenger, måtte fordøye hele opplevelsen, da den var så sterk.

Jeg drømte også om facebook før det kom. Jeg fattet ikke alle menneskene jeg plutselig hadde kontakt med, folk jeg ikke hadde snakket med eller sett på årevis. Et år etterpå forsto jeg det. Da hadde facebook for alvor inntatt oss. Sprøtt, ikke sant?!

Jeg kan nevne i fleng ting jeg drømmer om, og som så skjer. Men nå vil jeg høre litt om dine opplevelser. Så del gjerne.

hilsen

Adele Leyha

http://aandekommunikasjon.com/

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post75

Løft energiene og gjør det du føler deg inspirert til...

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha fr., juni 22, 2012 16:24:56

Av og til blir jeg så inspirert av andre menneskers kreativitet og lykke over å gjøre det de har talent og er flinke til. Det å gjøre noe du virkelig liker, og gjøre noe du føler deg inspirert til, er med på å sende gode vibrasjoner og heve energiene rundt deg. Denne uka tenkte jeg å dele blant annet noen fantastiske kakeoppskrifter med dere. Kanskje ikke så veldig spirituelt dette, sier du, men faktisk, tenk etter selv… Ved å gjøre noe du føler deg inspirert til, for så å dele det med noen du er gla i, eller servere en hyggelig kosestund for de rundt deg, skape et felles rom for gode minner, så er vel det noe av det fineste vi kan gjøre for hverandre. Ikke minst hva vi kan se tilbake på å huske av positive opplevelser i felles stunder med andre.

I gamle dager var den eldre generasjonen kvinner veldig flinke til å skape de hyggelig felles stundene med familien samlet, gjerne med noe godt å spise. Slik jeg ser det, i dagens samfunn, hvor vi jager en hel masse rundt, og er vi kanskje ikke lenger er så flinke til å skape noe for hverandre, fordi vi gjerne sitter hver for oss og er opptatt med vårt eget. Veldig mye at det gamle sosiale fellesskapet har blitt erstattet av sosiale medier. La oss minst 1 dag i uka gå litt ut av det faste mønsteret, la oss inspirere, og bli inspirert, la oss gjøre noe sammen i hverdagen, for å løfte oss opp i energiene til hverandre. Gjør det du liker, det som får deg til å glemme tid og sted, og gjør det på en måte hvor du også kan glede andre. Om det så er å bake en kake, eller plukke en blomst til noen i gave. Så lenge det er noe som gleder deg, uten at det kjennes som en byrde. Gjør noe som samtidig kan skape glede for de rundt deg, for alle er vi ett, så kjenn på egen lykke, for så å dele. Bruk litt av din tid på å kjenne etter på hva det er du liker å gjøre sammen med dine nærmeste, hva er det som gjør at du kan føle deg oppstemt og glad? Hvilke stunder sammen med dine nærmeste er det som gir nettopp deg glede? Tenk litt på det, føl litt på det, og tenk over hvilke gode minner du har med dine nærmeste. Skriv gjerne ned på en liste. Og tenk litt på hva du har lyst å gjøre for å glede deg selv samtidig som du gleder andre. Det kan være så enkelt som å be noen av dine kjære som du liker på en kosestund. Lær deg å sette av tid sted og rom, for også å være menneske.

Det minner meg på en annen ting, mitt åndelige navn, som ble kanalisert til meg, inneholder faktisk ordet ”dele”, og det er vel ikke for ingenting jeg er veldig gla i navnet, Adele J. For meg så er det et åndelig budskap, som ligger der, for at jeg nettopp skal dele det åndelige med dere, det være seg mediumskap, kunnskaper, erfaringer, livsvisdom, eller bare hyggelige ting med det å være menneske.

I dag vil jeg invitere deg inn i en annen bloggers verden, for at du skal få litt inspirasjon, å se hva andre mennesker brenner for, hva andre får energi av, og hvordan andre deler den positive energien sin. Her er noen koselige blogger som inspirerte meg når det gjelder energi og skaperglede. Jeg opplever at disse bloggerne har masser av hyggelig energi å dele med andre. Så kos deg, kanskje finner du selv litt inspirasjon og kan glede deg over det bloggerne under deler... Det handler veldig mye om å skape de magiske øyeblikkene rundt seg og dele dem.

http://mylittlekitchen-thea.blogspot.no/2012/06/rosekake.html (en fantastisk blogg om en 16-åring som baker de himmelske kaker).

http://charmerendegjenbruk.blogspot.no/2009/11/koselige-kys-i-hstmrket.html (en blogg om gjenbruk og hvordan man kan gjøre det koselig rundt seg).

http://livetpavestergard.blogspot.no/2012/06/den-ljusaste-tiden-pa-aret.html (en koselig blogg om livet på en gård i Sverige)

http://hageoghus.blogg.no/blogg.html (en blogg med masse nyttige tips for deg med hus & hage)

hilsen

Adele Leyha

Besøk gjerne min nettside:

http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post66

Michael Winger vant Jakten på den 6. sansen 2011

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha ma., mai 30, 2011 16:14:12

TV Norge har kåret vinneren av "Jakten på den 6. sans 2011”:

Gratulerer til Michael Winger for seieren i "Jakten på den 6. sans 2011.

Michael Winger er en absolutt verdig vinner! Foruten å løse oppgavene best, framsto han på tv som en veldig jordnær og seriøs person, med gode egenskaper som ydmykhet og respekt, samtidig som han ville noe, uten at det ble til noe selvopptatt ”JEG-MEG-MEG-” opplegg. Man blir for eksempel aldri utlært av å jobbe for åndeverden. De vil alltid forsøke å lære bort noe nytt. Og derfor er det viktig å være ydmyk.

Oppgavene i finalen var utfordrende og vanskelige. Den første oppgaven handlet om at deltakerne fikk bind for øynene, neseklype og hørselsvern for å blokkere sansene. Så ble de flydd av gårde for så å skulle orientere seg om hvor de var etterpå.

Michael ble flydd ut med helikopter til en av øyene i Oslofjorden, og han imponerte da han fortalte hvilke steder de hadde flydd over, viste retningen nord/sør og fortalte at de var på en av øyene i Oslofjorden. Han beskrev omgivelsene detaljert.

I den siste oppgaven måtte deltagerne selv finne ut hva oppgaven var og besto av. Kun 2 av de 3 finalistene klarte dette. Både Anita og Michael så detaljene rundt at en kvinne ble myrdet i et hus, og at morderen klarte å flykte av gårde til Amerika uten å bli tatt for det. Godt jobbet av de 2. Jeg vil avslutte med å gratulere Anita H. Rasmussen med en flott 2.plass! Lykke til videre.

http://www.tvnorge.no/programmer-tvn/jakten-pa-den-6-sans/glad-og-lykkelig-1.10654

hilsen

Adele Leyha smiley

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post21