Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Hva skjer med dyrene når de dør?

Kjæledyr i åndeverdenOpprettet av Adele Leyha ti., april 03, 2012 14:23:34

Opp igjennom årene har jeg som medium også samtalt med en rekke dyr på den andre siden. Ja du leste riktig; dyrene går også over til den andre siden. Det fins både mennesker og dyr i åndeverden. Åndeverden er stor, sånn sett.

En del mennesker som kommer til meg, er gjerne fortvilet og lei seg på grunn av at de savner et kjæledyr som har dødd. Og de lurer veldig på om dyret har det bra på den andre siden.

Når dyr kommer over på den andre siden, når dyr forlater sin kropp, forløses alle fysiske smerter og sykdommer, dyret blir fri fra alle kroppslige plager, dyret slipper å bære de kroppslige vondtene, smertene og plagene med seg videre. Det eneste dyret tar med seg er sinnsstemningene, det humørmessige, og det kan fortsatt variere på den andre siden, på samme måte som når dyret levde. Dyret kan fortsatt vise seg glad i energien, fra den andre siden, på samme måte som at dyret også kan ha bekymringer for sin eier eller andre relasjoner som lever videre.

Dyr i åndeverden er veldige fortrolige og kommer gjerne og besøker sine tidligere eiere som de hadde det godt sammen med. De vil således gjerne støtte opp om sine eiere. En del hunder forstår ikke helt hvorfor eieren deres ikke går lufteturer på samme måten som før lenger. De vil gjerne bli med som turkamerat fra den andre siden. De fleste dyr tilkjennegir hvilket gemytt de hadde som levende og hva de likte å leke med.

Dyr formidler informasjon mer enn gjerne fra den andre siden. Det er således ikke så veldig annerledes som medium å snakke med dyr enn med mennesker. Det foregår stort sett på den samme måten. Jeg bruker bare de åndelige sansene mine.

Opp gjennom årene har jeg hatt samtaler med en rekke ulike avdøde dyr på den andre siden; alt fra hester, katter, hunder, fugler, marsvin, hamstere, og kaniner på den andre siden. Og for den som lever videre kan det være både berikende, trøstende og healende å få besøk av kjæledyret sitt fra åndeverden.

Så husk nå på at dyresjeler lever videre, de også, etter at de har dødd.

Ta gjerne kontakt dersom du har opplevd noe du har lyst å dele når det gjelder dyr på den andre siden.

Ha en fin dag!

hilsen

©️Adele Leyha

http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(4)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post62

Dyr på vei til den andre siden...

Kjæledyr i åndeverdenOpprettet av Adele Leyha on., mai 25, 2011 09:20:55

I går når jeg kjørte E18 hjem fra Oslo lå det et flott rådyr midt i veien. Påkjørt. Det hadde nettopp skjedd, så det var ikke noe blod eller stygt å se, annet enn at det lå rett ut, med usynlige indre skader og brudd. Det hadde selvsagt fått seg en kraftig smell, for i 90 km/t smeller det ganske kraftig. Og bilen som hadde støtet stod med nødblinken på. Der lå det vakre dyret midt i veien, mens bilene raste forbi i 90 km/t. Var ikke mulig å stoppe å få det ut av veien, der måtte nok politiet til for å stoppe trafikken. Så utrolig trist å se at sjelen ikke hadde forlatt dyrekroppen ennå. Det var fortsatt liv i øynene . Så jeg koblet meg på healing kraften, og forberedte meg på å hjelpe dyret over til åndeverden. Dyr som blir overkjørt blir ofte forvirret, går ut av kroppen sin, og går ikke over på den andre siden. Derfor er det viktig å hjelpe dem videre. Jeg er veldig glad i dyr, og syns det er tungt å jobbe med sånne saker, det går veldig innpå meg siden jeg er så sensitiv. Samtidig syns jeg det er veldig viktig å hjelpe dyr som lider, men det er tøft, VELDIG tøft for meg. Så det er vel en av ulempene med å være så åpen og medial.

Jeg fikk kontakt med rådyret med en gang, og rådyret forklarte meg at: ”Jeg skulle bare løpe over veien”. Og videre at: ”Det er så vanskelig å leve her.”

Heldigvis fikk jeg med hjelp fra en annen healer, satt opp en portal, så vi fikk rådyrsjelen fort over på den andre siden. Håper det blir lenge til neste gang et dyr blir påkjørt nå. er så trist med sånne saker.

Kjør forsiktig alle sammen!

hilsen

Adele Leyha

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post19