Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Kurs 1 i kirurgisk healing holdes 28.-30.april

HealingOpprettet av Adele Leyha on., april 19, 2017 10:29:29
I det første kurset om Kirurgisk Healing går man i gjennom de grunnleggende prinsippene og øvelsene, slik at man blir trygg på seg selv og den nye formen for healing. Det er veldig mye intuisjonstrening og høyninger på disse kursene, dette for å få en klar og god kontakt med hjelperne. Noen mennesker tar disse kursene kun for selvutviklingen det medbringer, mens andre ønsker å praktisere Kirurgisk Healing. Uansett målsettning er alle velkommen.

Det er en fordel med noe healingerfaring før man tar kurset, men det er ikke nødvendig. Man vil gå igjennom flere grunnleggende healingteknikker på det første kurset for å sikre at alle har et godt utgangspunkt.

Noe av innholdet i kurs 1: • Den Gyldne Rørelsen • Åpning av tredje øye • Hjertemeditasjon • Å se/føle hvor blokkeringene ligger • Blokkeringer fra tidligere liv • Bli kjent med “energi instrumentene” • Bli kjent og fortrolig med hjelpen vi får • Meditasjonsforhøyninger + mye mer

KURSFAKTA: Kurspris for et helgekurs; Per person 3.000,- Betalingsvilkår; 1000,- i depositum ved påmelding.

Kurstider: fredag kveld 18.00-21.30 lørdag 11-18 søndag 10-17

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post118

Kurs 2 i Universell Hvit Tids Healing holdes 5.-7.mai 2017

HealingOpprettet av Adele Leyha on., april 19, 2017 10:25:01
Krav til forkunnskaper: du må ha gått grunnkurset i universell hvit tids healing.

Universell Hvit Tids Healing - videregående kurs (kurs 2)

WEEKEND KURS 5.-7. MAI

I dette nivået av hvit tid er det flere muligheter hvor healeren vil trene på å jobbe mye dypere, med nye gaver og evner.

I kurset inngår blant annet disse temaene:

- Meditasjon på kilden av hvit tid. - Hvordan man jobber med hvitt velsignet lys. - Hvordan man lager en lys stav. - Hvordan man bruker lys staver. - Hvordan jobbe med energiflyten i et rom. - Hvordan man renser et rom. - Mer om healing med esè. - Total balansering av personer. - Hvordan lukke lekkende energi. - Mer om jording. - Chakra balansering, 3 varianter. - Rensing av lunger og mage. - Den gyldne bevegelsen del 2.

KURSFAKTA: Kurstider; fredag kveld 18-21, lørdag 10-18, søndag 10-17

Pris: 3500,- (depositum på 1000kr betales umiddelbart ved påmelding for å sikre kursplassen).

Fullstendig og lettfattelig kurslitteratur på 32 sider inngår. Diplom inngår. Ta med penn og papir. Krav til forkunnskaper: grunnkurset i universell hvit tids healing.

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post116

Kurs 24.-26.juni 2016

HealingOpprettet av Mediumskap i Drammen ma., juni 20, 2016 16:41:24

GRUNNKURS i universell hvit tids healing:

24.-26.juni 2016 i Drammen.

På dette kurset åpner vi opp for den frie kraften i hvit tid

(fortid, nåtid & fremtid). Karmafritt!

Du vil lære en flott måte og heale deg selv, andre, dyr, planter og ellers hva du måtte ønske.

Ved å åpne opp for denne formen for healing vil du få 2 nye hjelpere.

I kurset inngår disse temaene:

NærHealing - SelvHealing - FjernHealing - SkulderHealing - UlykkeHealing - Lett BerøringsHealing - Diskret form av FjernHealing - HodepineHealing - Chakrabalansering - Aurarens - VærHealing - DyreHealing - PlanteHealing - MatHealing - Healing av Materielle ting - Healing av Moder Jord.

Kunnskapene om og bevegelsene i den Gyldne Bevegelsen

(Universets kraftbevegelse) finnes illustrert i kurslitteraturen.

KURSFAKTA:

Kurspris for et helgekurs;

Pr person 3.500,-

Betalingsvilkår; 1000,- i depositum

Tid:

fredag kl 18-21.

Lørdag kl 10-18,

Søndag kl. 10-17.

Fullstendig og lettfattelig kurslitteratur på 41 sider inngår.

Diplom inngår. Ta med penn og papir.

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post109

Board of Knowledge

HealingOpprettet av Adele Leyha ti., desember 15, 2015 17:21:10
The Board of Knowledge er en veldig gammel kunnskap som kommer fra starten av begynnelsen på alt.
Denne kunnskapen kan hjelpe mennesket å åndelig utvikle seg, vokse, og utvide seg i eksakt riktig retning.

Board of Knowledge arbeider individuelt på hver enkelt, fordi hver person har sitt eget spesifikke mål og timing for opplysthet. Informasjon om Board of Knowledge fins ikke i noen bøker i verden idag.

Spesifikke hellige tegn er gitt av en "giver" til en mottager, som så harmonerer seg med tegnene, og utvikler sin egen spirituelle vei - uansett hvilken grad av utvikling personen så langt har nådd. Hvert tegn i Board of Knowledge leder oss til en større opplysthet og harmoni med det fulle potensialet på hvem vi virkelig er. Board of Knowledge får frem det beste i oss. Board of Knowledge er den ultimate tanken av det guddommelige.

Board of Knowledge kan bli gitt til hvem som helst uten unntak. Det vet eksakt hva du trenger for din unike spirituelle reise. Jeg inviterer deg til muligheten av å motta disse tegn. Hver enkelt er guddommelig guidet til sine egne skritt i livet like mye som man vokser som spirituelt vesen.

Board of Knowledge kan være det mest tydelige valget du gjør for din utvikling.  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post105

Hvordan føles og oppleves healing ?

HealingOpprettet av Adele Leyha ti., juni 18, 2013 16:55:19

Kan man ta på healing? Jeg snakker her om «touch» av healing, eller tenk på om du kan «berøre» healing…. Kan du berøre en vegg av healing? Ikke en fysisk riktignok…

Jeg vil forsøke å gi deg noen bilder å sammenligne med.
Hvordan kan du ta på vinden? Hvordan føles det å ta på vinden? Det er ulike grader av vind, vi har et svakt vindpust, vi har lett bris, og mange spekter av vind, helt opp til kraftig storm, som vi kan høre. Vi kan ikke se den lette vinden, for den er usynlig, men vi kan sanse hvordan den kan påvirke omgivelsene, for eksempel når blader på trærne svaier i vinden. Vi betviler aldri vindvær, selv om vinden er usynlig for oss å se på.

Tilbake til healing.

Vi kan heller ikke se healing, men vi kan sanse eller føle det. Fra den aller mildeste graden, som du nesten ikke klarer å kjenne, til det blir til en lett berøring. Jeg snakket om bilder av vinden, men healing er jo ikke vind, men det var for å gi deg et bilde av noe som er usynlig, men som likevel de fleste evner og klarer å oppfatte. Men hvordan føler man healing…?

Hvor mye du oppfatter av healing, beror på hvor følsom og sensitiv du i utgangspunktet er. Jeg vil si at personer som har lett for å gråte, som lett tar inn andre sinnsstemninger, og som lett lar seg bevege, emosjonelt, i begge retninger, både glede og det å blir rørt eller beveget, har visse fordeler. Det at du lett kan felle en tåre, er et kjempe-utgangspunkt, for å oppfatte energier, som for eksempel healing.

Mange er de som ikke kjenner healing, som gjerne vil, men som ikke oppfatter noe som helst, jo mer de prøver og vil, jo mer stenger de av. Så første bud her er å lære seg å slappe av. Så kan du heller sanse healingen etter hvert…

Kan du kjenne en bitte-liten regndråpe?

Tenk på en bitteliten knøtt-liten regndråpe som med ett treffer huden din. En sånn svak regndråpe følelse, som får deg til å lure på; «var det en regndråpe jeg kjente?». Du vet, når du kikker ut i lufta, for liksom å se etter, konstatere, «begynte det å regne?». Og spesielt hvis vi er sammen med andre mennesker, så begynner vi gjerne å sammenligne, og det vil alltid være noen som sier at de ikke kjente regndråper, men alle vil likevel kikke ut i lufta for å se etter regndråper. Slik er det med healing også. Noen kjenner energien mye tidligere og før resten av de andre kan oppfatte det. Vi leter alltid etter bekreftelser på våre opplevelser, og må sammenligne oss med den fysiske verden på hva vi føler. Men er det egentlig slik den usynlige verden fungerer?

Kan du føle temperatur? At det blir kaldt eller at det blir varmt i lufta? Vi er ulike på hva vi oppfatter som varmt og som kaldt. Noen er sensitive og oppfatter kulde lett. Andre er mer sensitive for varme. Det trenger ikke føles likt for oss, og vi må akseptere at det som er varmt for en annen kan være kaldt for en annen. Slik er det også med healing. Vi oppfatter healing ulikt.

Husk også på at ulike healere har ulike energi-frekvenser, som de kan arbeide med. Det er ikke noe rett eller galt oppi dette. Det kan sammenlignes med å synge, vi har alle ulikt stemme-leie, noen synger rent og pent, andre har kanskje litt rusk i kanalen, noen synger mørkt, andre synger lyst, noen liker den ene frekvensen, andre liker den andre frekvensen. Det er litt ulike faktorer som spiller inn, men det som gjelder, er å finne «din» healing-greie, finn ut den healing-energi frekvensen som du liker best. Prøv gjerne litt forskjellige healing metoder. For da er sjansen større for at du finner din egen favoritt som du liker best. Det er som med mat, noen liker frukt best, andre liker grønnsaker best, vi spiser ulikt, og det er ulikt hvordan våre kropper bruker energien fra mat, og det er ikke noe feil med å innta energi, det er energi i all mat, på samme måte som det er energi i all healing. Det dreier seg mer om hvordan kroppen omsetter energien, i praksis, hva energi som kan tilføres for at kroppen omformer energi-ubalanser til en klarere energi flyt igjen i kroppen.

Jeg lar det bli ved det i dag. Nå har du fått masse nye bilder å tenke på når det gjelder healing. Det er mer der det kommer fra… så ha en fortsatt stålende fin dag.

Besøk gjerne min nettside:

http://aandekommunikasjon.com

hilsen Adele Leyha smiley

  • Kommentarer(2)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post86

Universell hvit tids healing

HealingOpprettet av Adele Leyha fr., juli 01, 2011 21:25:29

I universell hvit tids healing er healeren en kanal og overfører energi fra healing kilden til klienten. Dette gjøres gjerne sammen med hjelpere, engler eller lysvesen. Healeren bruker ikke sin egen kraft under healingen, healeren er kun en overfører. Det betyr at healeren også får litt healing selv under healingen. Healeren samarbeider ellers med klientens guide eller hjelper under healingen. Healeren healer også sammen med hvit tids hjelpere i den andre dimensjonen. Healeren har sin en egen healing guide og hjelpere, et eget healing team.

En Hvit Tids Healer er en kanal for overføring av energien kalt Hvit Tid under healingen. Energien kommer fra kilden, gjerne kalt den Universelle Hvit Tids Kilden. Andre ord som brukes av andre om den samme kilden kan være skapelsen, opprinnelsen til alt, eller Gud.

Energien Hvit Tid er en ren og sterk kjærlighetskraft. Den er alle farger, lys og toner. Hvit Tids energien er ikke bundet av tid, den er all tid i ett, fortid – nåtid og fremtid.


Innenfor energi fins det mange måter å forklare det samme på.
Det er viktig å forstå at Universell hvit tids healing ikke er en bedre form for healing enn andre, men at denne er unik på sin måte. Andre grener innenfor healing er vel så viktige, og all energien kommer egentlig fra samme kilden, uansett hva man vil kalle det; Gud, Alltet, Dao, kilden, naturen o.l.


Vi som driver med hvit tids healing tror at selv om energifrekvensen innenfor de ulike healing typene kan variere litt, så trenger folk mangfoldet, fordi vi er forskjellige og vi liker ikke nødvendigvis de samme tingene, vi trekkes mot ulike ting. Det som i dag er ulikt, er navnet på de ulike healing retningene og deres måter å framlegge ting på.


En artig kuriositet uten sammenligning for øvrig, når det gjelder begreper eller måter å presentere ting på, er en variant innenfor det Grønlandske språket. På Grønland heter det ikke bare snø, slik som i Norge. I Grønland kan snø utdypes mye mer enn hva vi gjør i Norge. Grønlenderne har mer enn 30 ulike måter å si snø på. Altså 30 typer snø eller graderinger av snø! I Norge bruker vi stort sett bare snø, hagl eller sludd....

Så tilbake til energi og healing, vi har muligens en tendens til å presentere detaljer på vårt eget "språk" innenfor de ulike healingformene. Noe vi healere kan være enige om er at healeren ikke skal gi av sin egen kraft, men kun være en kanal for overføring av healing energien, som igjen kommer fra kilden.

Har du synspunkter, eller andre meninger, så send meg gjerne en mail. Ønsker deg forøvrig en vakker dag!

med vennlig hilsen

Adele Leyhasmiley

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post25