Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Min interesse for kraftdyr...

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha fr., desember 14, 2018 22:20:17
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Hvorfor jeg begynte å skrive så mye om kraftdyr? Vel det begynte med en veldig sterk kontakt med mine egne kraftdyr i 2007. Jeg er veldig sensibel og kontakten var energi messig veldig sterk og god fysisk. Jeg fikk holde på å kjenne på energien til noen av disse dyra, og for meg med mine evner ble det som å ta på levende dyr bare at de var «usynlig»for andre mennesker. Vi hadde sterk kontakt uten at jeg hadde et usunt forhold eller følte meg avhengig av kontakten deres på noen måte.

Det kunne være dager med massevis av dyr innom på besøk. Jeg husker også at noen av kraftdyra kunne være borte i dagesvis, for så å bare plutselig dukke opp. Det var vel mest at de «bare var der» rundt i perioder, de lagde knirkelyder i betonggulvet og dyttet i veggen så det knaket, mye lyder for å signalisere at de var på plass, så det var fascinerende, og jeg husker godt at jeg snakket med hjelperne mine ellers når jeg lurte på kraftdyra mine her.

Så en dag kom en av hjelperne mine og sa at han ville undervise meg generelt om kraftdyr. Så jeg fikk beskjed om å ta fram en notat bok å skrive ned for de enkelte dyre grupper. Så lot jeg dette ligge i mange år.

Mine guider er utrolige tålmodige. Underveis i arbeidet klekket vi ut mange goder ideer til hvordan vi skal legge opp arbeidet vårt videre.

Nå er det blitt til et mer reelt tegne medium prosjekt, som jeg vil fullføre, på mitt vis, over mange år, uten stress, kun for kos. Ja det blir en bok, til slutt.

Veien blir til skritt for skritt.

Jeg er aldri alene. Kan ikke kjede meg med mine. Vi har da alltids noe greier å pusle med side om side. Ha, ja, for vi har lært å ha det gøy, i hverandres selskap side om side. Endelig! Fokusere på det som er veldedighet og hjelper mange. Derfor økt aktivitet igjen på denne bloggen.

Stor klem til dere alle!

Hilsen ©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post128

Marihøna som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha sø., mai 27, 2018 02:27:57
Marihøne

Marihøna som Symbol Lukk øynene og gjør et ønske! Det er på tide for ønsker å bli oppfylt.

Hvis marihøna har fløyet inn i livet ditt

Utseendet til marihøna gir deg lykke for at våre ønsker begynner å bli oppfylt. Høyere mål og nye høyder er nå mulig. Bekymringer begynner å forsvinne. Ny lykke er på vei inn. Dette insektet advarer også om å ikke prøve så hardt eller gå for fort for å oppfylle drømmene våre. La ting flyte i sitt naturlige tempo. I løpet av tiden vil alle våre ønsker komme til virkelighet. Alternativt kan marihøna signalisere at du kan legge igjen dine bekymringer og at den nye lykken er på vei. Denne arten av en bille signaliserer til deg å ikke være redd for å leve ut din egen sannhet. Beskytt din sannhet og vit at dette er din ære.

Hvis marihøna er ditt kraft dyr; Når marihøna er ditt personlige kraftdyr er du mest sannsynlig en veldig livlig og interessant følgesvenn. Du drømmer hele tiden inn i mysteriene til universet og det ukjente. Du er også naturligvis svært spirituell og nysgjerrig av natur, og absolutt ikke fornøyd med verdslige forklaringer eller kjedelige følgesvenner. For det meste er du åpenhjertet og liker å øke bevisstheten din. Du har en tendens til å bringe glede til de som er rundt deg. Folk liker å være rundt deg. Du er tillitsfull, glad og lett å omgås.

©️Adele Leyha

Besøk gjerne nettsiden min: Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post123

Vepsen som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha ma., januar 16, 2017 18:53:17
FØRSTEHJELP VED VEPSESTIKK
Ved et vepsestikk, pumper vepsen gift inn byttet sitt, og forårsaker en smertefull reaksjon og en hevelse av huden. En veps kan stikke flere ganger, og hvis det er en sosial art, vil vennene hennes raskt delta i aksjonen, så det første å gjøre er å fjerne deg selv fra nærkontakten til vepsene.
Når offeret av vepsestikket er i sikkerhet for vepsene, kan den som er stukket behandle seg selv med eddik eller sitronsaft som vil hjelpe for å nøytralisere stikket. Alternativt kan du bruke en dråpe lavendel essens olje.
Det stukne området bør løftes høyt opp, hvis mulig, og eventuelle trange smykker eller klær må fjernes på grunn av muligheten for at det hovner opp. Det å smøre området med overnevnte dråper vil bidra til å redusere smerte og hevelse og et antihistamin i tillegg vil bidra til å redusere kløen.
Hvis offeret av vepsestikk blir svimmel eller dårlig, får pustevansker, problemer med å snakke eller svelge, hovner kraftig opp, får flekker eller utslett overalt på kroppen utover selve stikket, endringer i hjertefrekvensen, kvalme eller magekramper, bør vedkommende bli fraktet umiddelbart til et sykehus. Dette kan være tegn på en potensielt alvorlig allergisk reaksjon som kan være dødelig.


VÆRTEGN:
"Hvis vepsebolet bygges lavt, Vinterstormer og snø; Hvis vepsebolet bygges høyt, mild vinter og tørt. "


I enkelte afrikanske tradisjoner, er vepsen et symbol på evolusjon, og kontroll over våre livs omstendigheter.
Noen amerikanske indianer urfolk så på vepsen som skaperen av jorden og et symbol på orden, organisasjon samt produktivitet.
Tidlig europeisk folketro så på vepsen med stor rolle i pollinering. Her er vepsen et symbol på fruktbarhet, og de troende her hedret vepsen for sin rolle i videreføring av visse planter og blomster.


SYMBOLSK BETYDNING AV VEPS

* Rekkefølge * Framgang * Team-arbeid * Involvering * Utvikling * Produktivitet * Konstruksjon * Kommunikasjon

Sesongen for vepsen starter om våren, og symbolsk handler det om nye begynnelser, og det å starte nye prosjekter.

Vepsen er den kraftige kvinnelige krigeren og sjamanistiske healeren, som ber oss om å ta en god titt på våre liv, og spør om vi kjemper for det godes kamp.

Hvis du blir stukket av veps, er det hennes måte å si: "Våkn opp! Gjør ditt åndelige arbeid! La din egen selvrespekt være sann!"

Hun overfører god beskyttelse til de kloke, nok til å gi henne tid til å gjøre hennes ting, og ser ikke for seg hennes hellige bolig bli forstyrret.

Hennes medfølelse er den høyeste form for medfølelse, som bistår andre i å lære de vanskelige erfaringene fra kraft og ydmykhet. Noen begavede med vepsen og den kvinnelige krigeren som en medisin kvinne må dyrke ydmykhet, for det å bruke brodden med henblikk på egoet er en alvorlig feil. Bare de forpliktet til fred kan gå med strømmen av brodden i venstre hånd. Hennes intense vekslende striper av gult og svart symboliserer dualitet, Yin og Yang, ekstreme som, når hjertets alkymist, skaper en transparent vakker helhet. Vepsen dukker opp når vi lærer å bygge bro over dualiteten av liv og død, rundt tidspunktet for en fødsel eller død, et livsbejaende transformasjon, eller en personlig healing krise. Hun er alvorlig, men lærer oss å le av oss selv. Når du møter de store spørsmålene om liv og død, er det å bekymre deg for noe mindre virkelig latterlig!Vepsen er en sterk, feminin ånd. Selvstendig, men også samarbeidsvillig. Vepsen er veldig sosial, og har spesielle former for kommunikasjon med sin familie. Når vepsen vises i våre liv er det et budskap for oss å vurdere våre egne metoder for kommunikasjon. Vepsen kan være et tegn på at vi kanskje må uttrykke oss mer tydelig.

Fordi vepsen står symbolsk for kommunikasjon, orden og produktivitet, kan de som møter vepsen spørre seg:

* "Er alle mine saker i orden?" * "Er jeg samkjørt med alle målene mine?" * "Er det noe jeg utsetter?" * "Holder jeg meg selv tilbake fra å nå mitt høyeste potensial?" * "Tillater jeg at min fremgang blir holdt tilbake av andre?"

De med vepsen til kraftdyr kan lære mer ved å stille disse spørsmålene til seg selv, og påkalle vepsen for mer avklaring også.

Vepsen er det perfekte kraftdyr for de av oss som trenger litt organisert fokus, og hjelp med selvsikker kommunikasjon.

Vepsen kan også hjelpe i tema: Bygging, enten det er et nytt hjem, eller bygge på en drøm - vepsen er en mester arkitekt og kan veilede deg med alle typer bygninger.

Vepsen er en byggmester av ting, spesielt et hjem, og en voldsom beskytter av hva hun bygger. Vepsen er en verge, hun tar vare på sitt. Og det er hennes eget, fordi hun bygde det. Hun er selvstendig og i perfekt form, men vil ikke nøle med å påkalle familie i nødens stund, eller likeledes å komme flyende til unnsetning. Vepsen er tilpasningsdyktig og vil gjøre et hjem komfortabelt hvor enn universet ser sin plass å sette henne. Hvis du slår ned hennes bol med en kost, kan hun stikke deg, eller kanskje hun ikke gjør det, men hun vil definitivt gjenoppbygge.DRØMME TYDNING OM VEPS

Drømmer om veps representerer vanligvis noe plagsomt.

Veps i drømmene dine kan bety en plagsom person, en person som farer med sladder eller noen du trodde var i orden, men som en person urettferdig utnytter deg. Denne vepsen representerer denne personen, som kan gjøre alle slags ting med deg - jage deg, stikke deg (dolke deg i ryggen), eller folk som du bryr deg om (og som du føler deg maktesløs for å hjelpe), eller du kan se noen forvandle seg til en veps (og avsløre sin sanne natur, kanskje).

Hvis du klasker til en veps, kan det tyde på at du har latt en negativ situasjon overvinne deg, og du har blitt en del av problemet.

Hvis du er stukket av en veps, betyr det at noen sladrer om deg eller er sjalu på deg. (Se opp for dette onde øyet!)

En sverm av veps kan indikere en gruppe mennesker, slik et team, en svigerfamilie, en gjeng tenåringer, eller andre invadere din plass og ta over.

Hvis angrepet av en veps eller sverm av vepser er et resultat av en ulykke (tilfeldigvis kommer borti og revet ned et vepsebol, for eksempel), kan det representere en plutselig og uventet negativ sving i et forhold.

Du kan ta kontroll over disse drømmene og forbedre din situasjon gjennom aktiv drømming med intensjon. Skvis vepsen og la den gå ut av vinduet, eller gi den en fin saftig plomme å konsentrere oppmerksomheten sin om istedenfor deg.

©️Adele Leyha

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post111

Rødstrupe som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha ma., januar 16, 2017 18:47:44
Rødstrupe:
"Tro på deg selv ettersom du sikter fremover. Tro på at du har støtte på alle mulige måter".

BETYDNING
Rødstrupe
betyr stimulering av ny vekst og fornyelse i mange områder av livet. Rødstrupen lærer at eventuelle endringer kan gjøres med glede, latter og en sang i ditt hjerte. Denne fuglen viser deg hvordan du skal ri vinder av lidenskap i ditt hjerte og bli uavhengig og selvforsynt gjennom denne endringen. Energien til denne fuglen vil lære deg hvordan du skal gå videre med nåde, fasthet, utholdenhet og giv. Skal du gi slipp på personlige dramaer? De som ikke lenger tjener ditt høyere formål? Trener du på medfølelse og tålmodighet innenfor åndelige mentale og følelsesmessige områder?

LÆRDOM
Denne skapningen vil lære hvordan å innlemme nye begynnelser med tro og tillit til prosessen. Det er på tide å tro på deg selv og bruke den inspirasjon som er gitt. Lytt nøye. Det er på tide å synge din egen sang for en ny periode i livet ditt.

Hvis Rødstrupen er ditt personlige kraft dyr, har du muligheten til å ville ha ny vekst inn i livet ditt til enhver tid. Alt du trenger å gjøre er å lage et ønske, være tålmodig, og se hvordan det går i oppfyllelse. Du har muligheten til å finne tilfredshet i alle typer omstendigheter og finne glede i de enkle tingene i livet. Ofte vil du ha profetisk syn og din visdom vil bli svært ettertraktet av dine kolleger.

DRØMMENS BETYDNING
Hvis Rødstrupen har kommet inn i dine drømmer; Å se denne fuglen i din drøm representerer nye begynnelser. Det er en tid for vekst. Du føler deg oppkvikket og inspirert av de mulighetene som er der ute for deg.

Rødstrupen bringer et friskt nytt perspektiv på situasjoner som ellers er tåkete og uklare. Prøv å kalle på rødstrupe energien for å få klarhet hvis noe er uklart, eller når du trenger sette lys på et mørkt problem.

Rødstrupen påminner oss om at det er på tide å riste søvnen ut av hodet (både billedlig og bokstavelig talt), få varsel, få bevegelse, og begynne å nyte livet! Våren har sprunget ut, tidevannet har snudd, og uansett hvor simpelt eller grå vår verden har vært, er det tid for nye begynnelser! Nyt den lyse veien fremover fordi det er bare til å bli lysere!

Ikke bare er Rødstrupen et løfte om en ny begynnelse med den nye syklusen av våren i vår midte, den bærer det symbolske betydningene av hurrarop, jovialitet og lys hjertelighet. Vi kan se dette i løpet av våren, Rødstrupe trinnet, og det minner oss om den fantastiske sangen, tenk budskapet: «Lev, kjærlighet, latter og vær lykkelig", og det er nettopp hva den symbolske betydningen av det Rødstrupen forteller oss også.

Hilsen ©️Adele Leyha

Besøk gjerne nettsiden min: Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(2)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post110

Beltedyret som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha ma., februar 08, 2016 11:13:48
SYMBOLIKK Beltedyr er symbolsk for grenser og skjold. Denne skapningen vet at han er ansvarlig for hva han velger å oppleve i livet.


Hvis Beltedyret kommer over en situasjon han ikke ønsker å være en del av, bare krøller han seg sammen til en ball, og bruker skjold for å definere klare grenser.


Hvis dette dyrets symbol har kommet inn i bevisstheten din så blir du bedt om å definere dine personlige grenser med andre, eller til en spesiell situasjon du har å gjøre med. Beltedyret minner deg på at du har kontroll over hva du ønsker å oppleve.

Respekterer du deg selv og andre? Tråkker folk på deg, i mangel på respekt for din personlige plass? I så fall har Beltedyret foreslått du hever skjoldet og har nok respekt for deg selv til å trekke opp klare grenser.

Ta en pause fra andre og finne din personlige plass. Ikke la andre mennesker behandle deg som en dørmatte, og ikke behandle andre på den måten heller. Velg hva du ønsker å oppleve i dette livet! Avled uønskede ord eller aggresjon og la andres smålighet rulle rett av ryggen din. Tegn en sirkel på et stykke papir og skriv ned hva du velger å tillate fra andre, vokte deg fra alt annet. Bær dette med deg som en påminnelse om hvordan å avlede uønskede energier. Disse kan alle være de symbolske meldingene Beltedyret sender deg.

Hilsen ©️Adele Leyha

Besøk gjerne nettsiden min: Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(2)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post106

Delfinen som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha ma., september 09, 2013 18:27:18


Personer som har delfin til kraftdyr er ...

• Sosial
• Leken
• Snill
• Hengiven
• Fri sjel
• Sjenerøs


Lærdom fra delfinen:

Symbolsk er kraftdyret delfin fylt med positivitet og glede. Hvis dette dyret nylig har kommet inn i livet ditt, må du oppdage dets mening.

Tar du livet for alvorlig? Delfinen kan ha kommet inn i livet for å minne deg på at hvis du tar deg selv så høytidelig, vil du gå glipp av mange muligheter til å le og ha det gøy. Betydningen av delfin som kraftdyr er å bringe fram glede og lekenhet, så prøv å smile og gi slipp på de tingene som holder deg bundet nede.

Er du redd for å prøve noe nytt? Delfinen bringer ofte et symbolsk bilde av en glad delfin som plasker rundt i det klare vannet. Tror du en delfin noen gang har fryktet å leke i nye bølger? Ikke vær redd for å hoppe inn i ukjente farvann, og prøve å nyte det i all sin nye prakt. Tenk på nye ting som et spennende eventyr som venter på å bli erfart, og du vil være mer villig til å ta spranget.Finner du deg selv sittende fast ved for mange vanskelige hindringer? Delfin minner oss om at en enkel endring i energiflyten raskt kan bidra til å få oss ut av vanskelige situasjoner. Endre rytme, tempo, eller retning litt og du vil finne at hindringen ikke er i nærheten av så vanskelig som du en gang trodde. Husk dette kraftdyrets symbol neste gang du er for redd for å " hoppe inn" i en ny situasjon .

Delfinen sitt budskap:

Lekenhet : Denne kraft dyr lærer oss å være nysgjerrig og vitebegjærlig, og å nyte livet. Meningen med livet er ukjent for de fleste, men delfin som kraftdyr er et symbol for å nyte livet mens vi har det.

Kommunikasjon: Dette dyret kommuniserer på skingrende knirking og lyder. Denne dyreånden minner oss om å ikke bare lytte til ordene som er talt, men å følge nøye med tonen i stemmen som brukes. Tone kan kommunisere like mye, om ikke mer, enn ord. Vær gjennomtenkt og lytt nøye til de du bryr deg om.

Smilende: Delfin ser nesten alltid ut til å være smilende, etter formen på kjeven sin. Ta dette som symbolikk å smile ofte! Smilene kan aldri skade deg, så gjør det så ofte du kan.
Delfin i drømmer:

Å se en delfin i drømmer er ofte et symbol for behovet for å kommunisere tydeligere mellom din underbevissthet og ditt bevisste sinn. Drømmer med disse dyrene er inspirerende og har en positiv betydning. Delfin er et symbol på vekst og intellekt på et høyere nivå.


Å ri på en delfin i en drøm er symbolikk for å være koblet til ditt sanne selv, noe som betyr at du er fornøyd med hvor du er i livet ditt og nyter hvem du er.

Hvis delfinen i drømmen din er skadet eller døende, kan det være et symbol på at du føler deg håpløs eller deprimert om noe i livet ditt.©️Adele Leyha

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post91

Ugla som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha fr., september 06, 2013 17:19:46

Personer som har ugle til kraftdyr er ...
• Observante
• Intuitive
• Kreative drømmere
• Mystiske
• Stillegående
• Flott lyttere
• Kloke rådgivere
Lærdom fra ugla:

Folk som har ugla til kraftdyr føler en sterk tilknytning til kvelden og til det okkulte. Ugla bringer gaven av visdom og innsikt.

Det er nesten umulig å holde en hemmelighet borte fra en ugle-person, de ser gjennom selv de beste skjulesteder. De forstår alltid hele sannheten, og ofte tar de denne gaven for gitt. Det er på grunn av denne forbløffende evnen til å se bak maskene som de fleste folk har på seg, at ugle-mennesker er ofte upopulære og fryktet av andre. Hvis ugla er ditt åndelige kraftdyr er det viktig at du ikke bruker ditt syn mot andre, men i stedet for å hjelpe dem oppdager betydningen av livets meldinger som omgir dem.

Lærdom fra ugla er visdom og evnen til å se i skyggene, dette omsettes til stor innsikt, for selvet, og for de andre. Personer med ugle som deres åndelige hjelper synes det er lett å oppfatte dypere resonnement og mening i relasjoner og hendelser. Som i takt med ugle-vinger må du være forsiktig i å dele din visdom og måten du forteller på. Hvis alt går bra, så slipper du å bli lagt merke til for dine indre syn, fordi de da kanskje ikke engang er klar over at du gir dem verdifulle råd.

Mange ugle folk er altfor hemmelighetsfulle eller isolerer seg fra andre. Tenk deg en person som oppholder seg inne, oppe sent på kvelden, og forfølger kunnskap og forståelse. De hemmelighetsfulle vanene til ugla, dens rolige flyvning og ulike lyder, som fløytelyd og uling, har gjort dem til objekter av frykt og overtro. Som ugle-person er det viktig å huske at det er både en natt og dag, så en ikke går seg vill rent åndelig som følge av natta og mystikk. Husk at ugla bærer med seg en gave av innsikt, og hva hjelper denne gaven hvis den ikke blir delt?


Ugla sitt budskap:

Ugla bringer med seg beskjeder om sannhet og bevissthet. Når ugla tuter på deg eller har nedslag i livet ditt så sørg for å stoppe og bli bevisst på dine omgivelser, søk sannhet i alle aspekter av livet ditt og interaksjoner.

Hvis ugla symbolsk har kommet inn i livet nylig, ta å stopp opp en stund for å reflektere over noen av de følgende meldinger:

• Stillhet, ensomhet: Er det travle hverdagslivet overveldende på deg, blir dine ord misforstått slik at du havner i trøbbel? Hvis ugla har glidd lydløst inn i livet ditt, er det viktig å ense dette kraftdyrets viktige betydning. Ugler er generelt ensomme og de har bemerkelsesverdig evne til å fly lydløst og rolig flytte seg ned fra et sted til et annet. Stillheten og symbolikken i uglas kraft kan være en beskjed til deg om undervisning av stillhet og likevekt i vår hverdag. Du må kanskje fjerne deg fra støyen i livet og bli en taus observatør. Etter å ha roet ned og blitt stabil vil du bli overrasket av det vell av informasjon og mening som omgir deg.

• Ekte innsikt, hemmeligheter: Er noen i livet ditt uærlige, blir du dratt inn i mørket av venner eller familie? Ugla som kraftdyr kan bidra til å avsløre de som vil utnytte eller lure andre. Hvis ugla som kraftdyr har vist seg for deg, kan det også være en mulighet for deg til å se hva andre kan gå glipp av. Åpne øynene og virkelig undersøk hvordan ting er, du vil bli overrasket over at du plutselig kan se ting som vanligvis ikke er synlige i dagen - som motivene til de rundt deg. Skjulte agendaer vil vike for sannheten.

• Endring, intuisjon: Føler du deg stillestående eller apatisk? Har du hele tiden tanker i hodet som gnager eller maser på deg? Ugla kommer ofte til dem som trenger å gi slipp på en del av livet deres som ikke lenger er nødvendig. Lytt nøye til den indre stemmen i hodet og bli guidet til å gjenerobre kunnskap om din sanne vei i livet. Ugla sanser tvers igjennom skygger, utover frykt og mørke, gjennom til den andre siden som lover lys, glede og kunnskap.

• Natt, drømmer: Blir du jaget av frykt og bekymringer, har du hatt merkelige eller forstyrrende drømmer? Fordi de fleste uglene er aktive mellom skumring og soloppgang, blir de noen ganger kalt natt ørner eller budbringere fra den mørke siden. Hvis ugla som kraftdyr kommer og setter seg i nærheten, kan det tyde på et behov for å kikke inn i mørket og møte din frykt. I tillegg vær oppmerksom på dine drømmer, de bærer kraftig mening og symboler til ditt ubevisste og følelsesmessige velvære.Ugle i drømmer:

Utseendet på ugla i drømmen din gir flere ulike betydninger. I drømmen kan ugla symbolisere: visdom, innsikt, magi, utvidet bevissthet og dyd.

Hvis ugla er stille og observerer deg, så husk at dette kraftdyret er et symbol på innsikt. Undersøk ditt eget liv, og til igjen med din intuisjon.

Hvis ugla flyr, stuper, eller lister seg framover representerer det din frykt og negative atferd. Ikke la dine bekymringer henger stille over hodet, i stedet løs eventuelle problemer slik at de kan endres.

Å høre skrik eller ul fra en ugle symboliserer en blokkering med din indre stemme. Ditt bevisste og ubevisste sinn er usynkronisert. Alternativt kan gråt bære betydningen av tap eller anger.©️Adele Leyha

  • Kommentarer(5)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post90

Hesten som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha on., juni 12, 2013 17:23:36

Personer som har hest til kraftdyr er ...

• Vennlige
• Eventyrlystne
• Barmhjertige
• Villige
• Frisinnet


Balansert

Hestefolk er veldig balansert i deres sosiale, karriere, selvstendighet, og familieliv. De står sjeldent altfor fastlåst i ett prosjekt eller aspekt av deres liv som gjør at de andre områdene lider. Mange som kjenner dem vil selv lene seg på dette kraftdyr for støtte når de selv har gått ut av balanse.

Pleie

Hvis du har hesten som kraftdyr, kan du ha mer medfødt omsorg og pleie enn de fleste. Hesten har en spesiell beroligende touch, og har alltid de rette ordene å si for å gjøre at noen føler seg bedre. Du legger kanskje merke til at folk trekkes til de med dette kraftdyret, på samme måte som mange mennesker er tiltrukket av skjønnheten i hester.

Hardt arbeidende

Hestefolk er sterke arbeidere og gir aldri opp før jobben er gjort. Dette kraftdyret klager sjelden eller hyler, og i stedet bare smir det fremover for å oppnå mange ting i livet. De er viljesterk og kan tåle nesten hva som helst, så disse folkene er gode lagkamerater.


Lærdom fra hesten:

Fart og utholdenhet: Hesten lærer oss å reise fremover på vår reise gjennom livet, kose oss og leve til vår sanne skjebne.

Reise: Hesten som kraftdyr lærer oss å få kontakt med alle aspekter av oss selv, fordi åndelig er den budbringeren. Hesten oppfordrer oss til å få kontakt med vår indre kraft.

Styrke: Dette dyret minner oss om at reell makt ikke er tatt med makt, det brukes med visdom. Dyret har fire utrolig sterke, tunge bein som holder det jordet og stabilt.

Hester bærer ofte tung last på ryggen, og dette minner oss å bære våre byrder med verdighet og stolthet, og å nyte alle våre erfaringer

Hesten sitt budskap:

Hesten har mange ting å lære deg og mange velsignelser til å dele.

Hest symboliserer forandring, og hesten som kraftdyr kan være der for å hjelpe deg fremover på dine nye eventyr. Dette dyret minner oss om å være i bevegelse fremover i våre liv og nå våre mål.

Hesten kan minne deg på at det er på tide å reise i en ny retning. Hesten ønsker å vekke deg og hjelpe deg å finne ditt sanne selv, og de egentlige ønsker. Hesten bringer kraft, mot og energi til de som søker det.

Hesten vil vise deg hvordan balansere omsorg og dyp kjærlighet til andre med like dypt behov for frihet og uavhengighet.

Hesten vil vise deg hvordan holde seg dypt konsentrert i øyeblikket. Hesten vil lære deg å leve uten bekymring eller anger, hold ditt hjerte fri for skyld. Hesten vil lære deg å balansere skjønnhet og plikt, frihet og samhold, alt i perfekt glede og harmoni.Hest i Drømmer:

En hest i en drøm, vil trolig representere din energi eller ditt behov for å uttrykke ditt autentiske selv og lykkes i livet. Dette dyr kan også være en refleksjon av hvor godt du håndtere dine primitive lyster og drifter, enten du leve med dem i harmoni eller hvis de er vanskelige å kontrollere.

En hest kan også representere hvordan vi kontrollerer drivkreftene i livet vårt.

En hest som snakker i drømmen din kan være en manifestasjon av din åndelige dyreguide og bringer deg en melding fra ditt ubevisste.

En svart hest i en drøm kunne representere en del av selvets skygge eller en del av personligheten din som du vanligvis foretrekker å holde skjult, det ukjente, det er mystisk.

Hvit hest er forbundet med å heve humøret eller åndelige aspirasjoner, den hvite hesten er et symbol for å utvikle bevissthet om dine instinkter og intuisjon.


©️Adele Leyha

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post84

Musen som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha on., juni 12, 2013 15:22:45

Personer som har mus til kraftdyr er ...

• Granskende
• Undersøker alt veldig nøye
• Forhaster seg ikke inn i nye situasjoner uten informasjon
• Har forståelse for detaljer
• Ser doble betydninger i ting
• Liker orden og organisering
• Har evnen til å forbli usett (usynlighet) • Stillhet / skyhet


Lærdom fra musen:

Musen er et klokt dyr, stille kommer den med sine sysler for å oppnå sitt mål uten for mye oppmerksomhet. Fra mus kan vi lære å ta hensyn til de små detaljene som kan bli oversett i vår over-ivrighet etter å se det store bildet. Vi blir minnet om ikke å overse det åpenbare. Også om det er bra å ta hensyn til alle detaljer, er det ille å over-analysere alt også. Det må være en balanse her.

Først av alt, er musen svært forsiktig med hvor den går og hva den involverer seg i. Musen bruker sine værhår på å måle plass slik at den ikke blir fanget i en stram klemme den ikke kan komme ut av. Dernest er musens ører som miniatyr sonar plater som holder den stadig varslet til lydene rundt seg. For det tredje er musen nøye med å lagre ting for fremtidige behov, og liker ikke at vaner er bortkastet.

Til slutt, forflytter musen seg svært raskt, fra sted til stedMusen sitt budskap:


Når mus viser seg som et kraftdyr, er det enten tid til å ta hensyn til detaljer, eller en indikasjon på at du ikke kan se skogen for bare trær. Du kan bli så låst inn i detaljer at du glemmer det store bildet.

Spør deg selv noen viktige spørsmål. Tar du vare på de trivielle, men nødvendige ting i livet? Er du så fortapt i de store drømmene at du forsømme andre aspekter av livet ditt? Er du blitt så fokusert på en eller to aktiviteter så du forsømmer å se mulighetene? Savner du hva som er rett foran deg? Er det noe du åpenbart mangler eller trenger å fokusere på? Prøver du å gjøre for mange ting på en gang og dermed sprer dine energier for mye?

Musen kan vise deg hvordan fokusere og ta hensyn til detaljer. Den kan vise deg hvordan du kan oppnå de store tingene ved å arbeide på de små tingene. Når mus som kraftdyr viser seg er det lærdom i forbindelse med din oppmerksomhet.Mus i Drømmer:

Mindre irritasjoner, frykt og bekymringer, bevisst eller ubevisst, og som gnager bort på en.

Å se mus i drømmen din, kan symbolisere ubevisste problemer, business tap, svik og uekte venner. Det representerer mindre problemer, irritasjon eller bekymringer som du tilbringer for mye tid å dvele ved.

Å drømme at du dreper en mus, betyr at du vil overvinne dine rivaler. Å drømme at en mus hopper på deg eller i klærne, forutsier en skandale der du i stor grad er involvert.


Aktivitetene i deg selv, ubevisst, og hvis lagt merke til, antatt å være for små eller ubetydelige til saken. Det kan representere et problem av noe slag som trenger oppmerksomhet. Følelser som gnager bort på deg. Engstelse eller frykt, avhengig av dine reaksjoner til mus.


©️Adele Leyha

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post83

Katten som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha ma., juni 10, 2013 14:09:18

Personer som har katt til kraftdyr er ...

• Observante
• Intelligente
• Beskyttende
• Selvsikre
• Sensuelle
• Uavhengige


Lærdom fra katten:

Ni liv: Det er sagt om katten at den har ni liv, delvis på grunn av sine magiske åndelige kvaliteter, og delvis på grunn av sin smidige kroppsform. Symbolsk viser det viktigheten av å ta risiko, som lærdom understrekes at risiko ikke kan tas uansvarlig uten konsekvens.

Synet: En katt kan se klart i mørket på grunn av sine svært følsomme netthinner. Symbolsk betyr det å se nærmere etter hva som foregår rundt deg, fordi det kan være noe "i mørket" du ikke kan se ennå.

Søvnmønster: Katten nyter sin søvn, og mennesket bør også gjøre dette. Ikke press deg selv for hardt, for fort. For å kunne arbeide til vårt fulle potensial, må vi få skikkelig hvile som vi fortjener. Ta rolig tid til deg selv og lad opp, men vær forsiktig så du ikke å overdrive det.


Kattens budskap:


Katten er et av de mest mystiske og magiske kraft dyrene. Hvis kraftdyret ditt er en katt, eller hvis du har sett en katt krysse din vei nylig, kan du spørre deg selv følgende spørsmål:

Skjuler du noe, eller er det noen du kjenner som skjuler noe for deg? Katten som kraftdyr har ofte innsikt som andre rundt dem ikke har. Dette kan være både en god ting og en dårlig ting, fordi katten alltid er klarert å holde sine hemmeligheter for seg selv.

Tar du nødvendig risiko og muligheter i livet ditt? Katter bærer symbolet på ni liv, slik at de har råd til å ta noen sporadiske store risikoer. Du kan unngå noe i livet ditt på grunn av frykt for å mislykkes, men hvis du bare tar spranget ut, kan du finne ut at du lander lett på føttene, akkurat som katten.

Er ditt liv endret på en ny måte, og reagerer du negativt på endringen? Dette dyret er en svært tilpasningsdyktig skapning, og hvis du har funnet deg selv på et sted med drastisk endring i livet ditt, kan katten som kraftdyr minne deg om å gå med strømmen og åpne opp for endringen.


Katt i Drømmer:

Å se en katt som symbol på drømmer representerer ofte femininitet, enten deg selv eller noen nær deg. Hvis katten er flørtende og leken, kan dette gi innsikt i hvordan du er for tiden oppfører seg på det seksuelle området. Hvis dyret virker aggressiv mot deg, kan det enten symbolisere at du sliter med din feminine side, eller at du har problemer i et forhold med en kvinne.Hvis du ser en katt som blir hemmelighetsfull eller som virker mistenkelig, er det sannsynligvis noen i livet ditt som lyver til deg eller lure deg.

Svart katt som ikke ser truende eller skremmende ut, kan være et symbol på økt synskhet eller ubevisst aktivitet i tankene dine.

©️Adele Leyha

  • Kommentarer(1)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post82
Neste »