Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Jeg gir deg hva som helst...

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha ti., november 13, 2018 22:47:37
Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Jeg våknet en morgen med fremmed besøk av åndeverden, de fortalte og viste meg bilder av en 9-10 år gammel gutt.

Jeg fikk senere en SMS på telefon fra den levende gutten som i sin desperate frustrasjon over å ha mistet bestemoren, hadde funnet frem til meg over internett. Han ville gjerne møte meg for å samtale med den døde bestemoren sin, og lurte på om jeg kunne møte han i hjemme i Svolvær hvor han bodde. Jeg sa: «hvem skal betale billettene med tog fly og buss fram og tilbake Drammen -Svolvær»? Det var fra min side et forsøk på å få han til å skjønne at det var mer her enn han hadde tenkt på...at dette rett og slett ikke lot seg gjennomføre.... Man tenker jo at barn kan være litt naive og impulsive uten å tenke over alle praktiske detaljer. Samt at hvor var samtykket fra foreldrene hans? Jeg gir aldri readinger til folk under 18 år. (Samtidig visste jo jeg at foreldrene hans ikke kom til å bekrefte dette han ønsket)..

Han svarte på SMS at jeg skulle få alt han hadde bare jeg kom og fikk bestemoren hans tilbake.
Han spurte sågar om jeg kunne heale henne tilbake i dette livet. Et mirakel som aldri har inntruffet etter hva jeg vet og forstår med den åndelige verden. Det er ikke mulig å få en død tilbake i sin døde kropp når denne først har forlatt kroppen sin. Men det vet nødvendigvis ikke et barn...

Barn kan virkelig ønske seg mirakler uten problemer, en virkelig barnslig naivitet uten forankring i en virkelig verden. Hvor vil jeg så hen med dette å beskrive en trøstesløs liten gutt til dere?

Vel... Jeg skulle ønske at de voksne inkluderte barn mye mer i å snakke om sorgen i livet når noen dør og går bort. En ting er å ikke glemme hverandre, men for all del, ikke overlat barna til seg selv, der ute, selv om man er i sorg som voksen. Husk at barna kan være ekstra sensitive og er derfor absolutt ikke sorgløse de heller. Sitt ned og fortell barna om hvordan man håndterer og takler livet videre uten en bestemamma /bestemor. Gi barna ekstra tid og oppmerksomhet, selv om du som voksen er bedrøvet og i sorg over tapet av din forelder. Fortell hvorfor du er lei deg og hva du ser for deg at dere kan gjøre for å huske de gode opplevelsene og minnene. Fokuser på hva bestemor ville ha likt eller satt pris på i en sådan stund, og tenk på at kjærligheten for alltid kan bæres med seg videre i hjertet og tankene. En bestemor i åndeverden er bare en tanke unna...

Denne gutten prøvde bare så desperat å ordne opp, hvis han fikk tilbake bestemoren som han var så glad i, ville alle være blide og bli glade igjen, inkludert hans mamma og hennes nye mann.
Det er ikke lett for våre barn å vokse opp i våre dager. Mange er mye overlatt til seg selv.
Og i en tid preget av uro og sorg er ikke dette det aller beste.

Finnes det en oppskrift på livet? Nei, det vet vi vel at det ikke gjør... Men alt handler vel ugrunnet om hvordan du takler livet i beste mening, hvordan du håndterer å være her, både i oppturer og nedturer, gode og dårlige dager. Vi kan ikke unngå å snakke om nedturene. Vi vil helst alt i beste mening og at det skal bare være gode dager. En lang fin ferie. Hva lærer vi av det som er godt? Alt som er her må du erfare selv først og fremst. Men du kan få mange gode råd på veien.

Som barn opplevde jeg det første dødsfallet i familien når jeg var syv år. Den gang fikk ikke vi barna en gang være med i begravelsen. Jeg husker de voksne var veldig alvorlige. Jeg husker også at jeg gjerne ville muntre de opp, men visste ikke helt hvordan jeg kunne gjøre det, så jeg forsøkte å uttrykke meg gjennom tegning, masse barnetegninger som jeg prøvde å gi til de voksne, men jeg ble irettesatt og fikk bare beskjed om å roe meg å ikke forstyrre dem. Utover det kan jeg heller ikke huske at noen satte seg ned og snakket med oss barna om liv og død. Vi ble ikke sett. Nå er det mer åpent på den måten at barn gjerne får lov å bli med i begravelsen. Men utover det, så tror jeg nok de voksne har nok med takle egen sorg, og således ikke alltid tenker på ivareta barna i tiden rett etterpå. Det er ingen styrke.

Men; det som iallfall er helt hundre prosent sikkert, er at de døde kan ikke heales så de vender tilbake i kroppene sine.

Til slutt; husk og være takknemlig for denne dag og alle de som du har kjær.

StyrkeKlem fra Adele


PS! Alle som vil ha time hos meg må være fylt 18 år.

©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post125