Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Hvorfor er fysisk mediumskap sjelden?

Fysisk mediumskapOpprettet av Adele Leyha ma., april 11, 2011 15:48:17

I første halvdel av det 20. århundre, var kraften og rekkevidden av fysiske fenomener fantastisk. Fysisk mediumskap var svært vanlig i det forrige århundre fram til rundt 1930-tallet, men minsket raskt på 1950-tallet. Dessverre, i disse dager er det ganske sjelden å se det.

Folk i dag er bare ikke dedikerte nok til å ofre sin tid og krefter i å utvikle fysisk mediumskap. Det tar virkelig tid og totalt uselvisk hengivenhet å utvikle denne formen for mediumskap.

I de tidlige årene av det 20. århundre, var en synsk sirkel en sosial begivenhet. De fleste av de store pionerene innenfor mediumskap begynte med å sitte i en sirkel i et hjem. I starten av det 21. århundre og fram til i dag virker det som om det er en økning i antall utviklingssirkler, men ikke nødvendigvis fysiske mediums sirkler. Vi kan være på randen av en ny vekst når det gjelder utviklingssirkler. Forhåpentligvis kan noen av disse bli til noe innenfor fysisk mediumskap.

Selv har jeg sittet i 2 fysiske sirkeler. Den først sirkelen ble etter et halvt år splittet eller delt på grunn av at vi mistet øvingslokalet og medlemmene fant nye veier og interessefelt. Noen få fortsatte likevel litt til i den fysiske sirkelen, og det syns jeg er bra. Hvordan det gikk og om deres sirkel fortsatt eksisterer er jeg heller usikker på idag. Jeg vet de slet med å finne øvingslokaler.

Den andre sirkelen jeg satt i, varte også bare i underkant av et halvt år. Medlemmene var litt for få, bare 5 stk, og veldig sårbare når noen uteble fra øving. I tillegg var heller ikke alle medlemmene her seriøst nok interessert i å vie seg til denne formen for mediumskap. Og i praksis var det vanskelig for alle å få til ukentlige øvinger, og da nytter det ikke å sitte i fysisk sirkel.

hilsen Adele Leyha

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post13