Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Michael Winger vant Jakten på den 6. sansen 2011

Spirituell bloggOpprettet av Adele Leyha ma., mai 30, 2011 16:14:12

TV Norge har kåret vinneren av "Jakten på den 6. sans 2011”:

Gratulerer til Michael Winger for seieren i "Jakten på den 6. sans 2011.

Michael Winger er en absolutt verdig vinner! Foruten å løse oppgavene best, framsto han på tv som en veldig jordnær og seriøs person, med gode egenskaper som ydmykhet og respekt, samtidig som han ville noe, uten at det ble til noe selvopptatt ”JEG-MEG-MEG-” opplegg. Man blir for eksempel aldri utlært av å jobbe for åndeverden. De vil alltid forsøke å lære bort noe nytt. Og derfor er det viktig å være ydmyk.

Oppgavene i finalen var utfordrende og vanskelige. Den første oppgaven handlet om at deltakerne fikk bind for øynene, neseklype og hørselsvern for å blokkere sansene. Så ble de flydd av gårde for så å skulle orientere seg om hvor de var etterpå.

Michael ble flydd ut med helikopter til en av øyene i Oslofjorden, og han imponerte da han fortalte hvilke steder de hadde flydd over, viste retningen nord/sør og fortalte at de var på en av øyene i Oslofjorden. Han beskrev omgivelsene detaljert.

I den siste oppgaven måtte deltagerne selv finne ut hva oppgaven var og besto av. Kun 2 av de 3 finalistene klarte dette. Både Anita og Michael så detaljene rundt at en kvinne ble myrdet i et hus, og at morderen klarte å flykte av gårde til Amerika uten å bli tatt for det. Godt jobbet av de 2. Jeg vil avslutte med å gratulere Anita H. Rasmussen med en flott 2.plass! Lykke til videre.

http://www.tvnorge.no/programmer-tvn/jakten-pa-den-6-sans/glad-og-lykkelig-1.10654

hilsen

Adele Leyha smiley

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.com

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post21