Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Åndelige kvelder - Mediumskap i Drammen

Mediumskap i DrammenOpprettet av Adele Leyha on., august 03, 2011 14:56:55

Onsdag den 31. august 2011 åpnet vi dørene for en helt ny møteplass på Gulskogen i Drammen for de som ønsker kontakt med noen av sine kjente og kjære som har dødd og gått over til den andre siden.

Vi ønsker å tilby et sted hvor den helt vanlige mannen eller kvinnen i gata kan komme å få demonstrasjoner på mediumskap. Dette vil også være en møteplass for de av dere som alt er medium i dag. Her er alle som ønsker kontakt med noen av sine velkomne, enten man har prøvd det før eller ikke.

Det vil i sal bli gitt demonstrasjoner på mediumskap. For de av dere som er lite kjent med begrepene innenfor mediumskap, så heter dette å jobbe på plattform, og det mediumet gjør er å gi kanaliseringer eller beskjeder fra åndeverden til noen av de frammøtte i salen.

Det vil bli variasjon og ulike medium som kommer til å jobbe hver gang. Dette kommer altså til å foregå annenhver onsdag, i tidsrommet kl 18.30 - 20.00.

Møt opp i god tid før det begynner!

Dersom du finner at dette høres interessant ut, ta gjerne kontakt for mere detaljert informasjon.

mvh

Adele smiley for

Mediumskap Drammen i samarbeid med: http://www.spiritualist.no/

  • Kommentarer(0)//blogg.aandekommunikasjon.com/#post27