Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Mentalt mediumskap: Klarhørsel

Mentalt mediumskapOpprettet av Adele Leyha on., januar 04, 2012 15:31:54
Klarhørsel (oppfattelse som ikke er hørbar).

Klar hørsel er omtalt som evnen til å høre åndestemmer som ikke er hørbar for andre mennesker. I noen tilfeller sier medium at de hører åndestemmer som om en person som satt ved siden av dem. Andre hevder de hører åndestemmer i hodet / sinnet som mer av en tanke. I begge tilfeller er stemmene hørbar for andre, selv om de sitter i umiddelbar nærhet til mediumet. Mediumet kan også høre musikk eller sang eller andre lyder.

Et medium under utvikling kjenner ikke alltid til når han/hun vekker sin innretning av klarhørsel. De forventer å høre en hørbar høy røst. Noen ganger vil dette skje, andre ganger vil det være musikalske og eller andre inntrykk. Et navn eller et ord, vil fortsette å komme til hjernen, eller musikk som symbol for en bestemt anledning, for eksempel bryllupsmarsjen. Medium som stadig blir mer sensitive vil ha en distinkt følelse som kommer inn i bevisstheten. Mediumet vil kunne utvikle dømmekraften mellom minner og åndelige meldinger.

Medium må lære å utforske denne gaven mer fullstendig. Hvis du mottar et navn som Ole, spør om Ole. Starte en dialog med åndekommunikatoren. Finn ut så mye informasjon som du kan for å bevise identiteten av ånden. Medium under utvikling bør være klar over holdningen sin når klarhørsel ”flyter”, og prøve å gjenskape denne holdningen for å perfeksjonere seg.

hilsen Adele Leyha

Medium & Healer

Besøk gjerne min web-side på nettet:

http://aandekommunikasjon.com


  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.