Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Kaninen som kraftdyr

KraftdyrOpprettet av Adele Leyha fr., juni 07, 2013 09:53:19

Personer som har kanin eller hare til kraftdyr er ...

· Uforutsigbare og spontane

· Har raske reflekser og god koordinering

· Meget observante og våkne, nærmest litt på vakt

· Vennlige og omtenksomme, tar vare på andre

· Flinke og snartenkte


Lærdom fra kaninen / haren:

Kort levetid: fordi kaninen har en kort levetid, må den dra nytte av hvert våkne øyeblikk for å nå sine mål. Dette påminner oss om å ikke bli sittende fast på de små tingene i livet, og å fortsette å bevege seg fremover med utholdenhet.

Fertilitet: Haren eller kaninen er et symbol på fruktbarhet på grunn av deres evne til å reprodusere seg raskt. Dette er det endelige symbolet av balanse, fordi kaninen har så mange rovdyr at det blir nødvendig å reprodusere på en høyere hastighet enn andre dyr.

Kaninens budskap:
Spør deg selv følgende spørsmål hvis kaninen plutselig har dukket opp i livet ditt:
Tar du de mulighetene som byr seg til deg?

Kaninen beveger seg raskt, og må benytte enhver anledning den har til å overleve. Du kan la sjeldne og meningsfulle muligheter gå rett forbi deg.

Er det frykten som holder deg tilbake fra å fortsette på din vei? Kanskje du står fast skjult i gresset, du observer verden, men du gjør ingen bevegelse fremover i livet ditt. Kaninen minner oss om å møte vår frykt, slik at vi kan fortsette å vokse og lykkes.


Kanin i Drømmer:

Hvis du ser en kanin i drømmene dine, følg nøye med. Var det en veldig positiv, glad drøm? Kaninen symboliserer trolig flaks, overflod og suksess. Er kaninen i rask bevegelse, eller jager du den? Dette kan antyde en mulighet i livet ditt har oppstått, og du bør ta denne muligheten før det er for sent.

Kanin kan også bringe et budskap om fruktbarhet. Prøver du å bli gravid? Kaninen kan være et tegn på at tiden er endelig rett. Omvendt betydning, trenger dine seksuelle vaner å revurderes?

Drømmen kan også symbolisere minner fra barndommen .

©️Adele Leyha

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.