Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Oversikt over åndelige kvelder våren 2019:

Oversikt åndelige kvelderPosted by Mediumskap i Drammen Wed, January 09, 2019 16:30:44
Torsdager kl 1900-2100:31.januar: Rometris Davis-Wright (engelsk talende) og Pamela Fornell (norsk talende) er medium hos oss på denne åndelige kvelden. Rometris besøker oss for aller første gang. Pamela kjenner de fleste fra før. Begge er gode flinke medium.14. Februar: Har du en hjertevenn i åndeverden? Det er selveste Valentin (hjertevenn) dagen og vi har åndelig kveld! Vi satser på mye kjærlighet og healing sendt ifra åndeverden til oss nå på denne kveld. Så ta med deg din hjertevenn ifra åndeverden og kom en tur innom oss på besøk nå, på denne dag; hjertevenn (Valentin) dagen❤️❤️❤️😊😇👍 Kveldens medium er Ida Nygaard og Kristin Norenberg. Vi gleder oss til fine besøk og beskjeder.28. Februar:

14. Mars:

28. Mars:

11. April:

25. April: Adele Leyha og Irmelin Lundstad er våre tegne medium denne kvelden. Det blir tegnet portretter fra åndeverden samtidig som beskjeder formidles. Det blir mye energier i rommet når dette foregår. Veldig spennende!9. Mai: våre medium-studenter inviterer til åndelig kveld. Stor-seanse i stor-sal med beskjeder. Kom å se morgen dagens kommende medium.23. Mai:

6. Juni: Workshop kveld. Øvelser for å utvikle dine egne evner.

  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post212

Hvor vi har åndelige kvelder på Gulskogen?

Oversikt åndelige kvelderPosted by Mediumskap i Drammen Fri, January 06, 2012 14:12:54

Åndelige kvelder arrangeres i Norsk Folkehjelp sitt hus på Gulskogen, som ligger i: Stasjonsgata 4 i Drammen. Huset ligger ved Gulskogen Gård, rett ved siden av rundkjøringa før Landfallbrua.

Slik kommer du dit:

Med bil: parkeringsplass rett ved siden av Gulskogen Gård, koster 20 kr / timen

Med tog: 500 m å gå fra jernbanestasjonen.

Med buss: 50 m å gå fra buss holde plassen.  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post17