Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Mediumkurs våren 2019 med Adele Leyha

KursPosted by Mediumskap i Drammen Sun, January 22, 2017 19:54:10
Mediumkurs for videregående, med fokus på 1+1 readinger og plattform våren 2019.

Krav til forkunnskaper: du må ha prøvd linking til åndeverden flere ganger før.

Lærer er Adele Leyha, som har 13 års erfaring fra å lede ulike utviklingsirkler og kurs.

Vårens videregående medium kurs består av 9 kurs kvelder, på Torsdager i partallsuker på følgende datoer:


Klokkeslett for sesongen er 18.30 - 21.30. Vær snill å møt opp presis, i god tid før det begynner så du får hengt av yttertøy og roet deg ned til klokken 18.30 så vi kan starte øvelsene presis kl 18.30! På den måten får vi mest mulig ut av kveldene.

Påmelding til 8 kurskvelder kan gjøres fra nå av. Disse torsdager i partallsukene foregår i Norsk Folkehjelp huset på Gulskogen. Du tilmelder deg alle 8 kurskveldene og forhåndsbetaler FØR første kurskveld.

Adresse stasjonsgst 4. Kurset har begrenset med ledige plasser. Maks 12 deltagere.

Alle øvelser vil foregå i trygge og harmoniske omgivelser under kyndig veiledning fra vårt erfarne medium Adele Leyha.MÅLGRUPPE: Krav om at du må ha noe erfaring med å kommunisere med åndeverden fra før. Du må kunne vite hvordan man gjør en link til åndeverden. Vi vil her gå dypere inn i mediumskapet ditt, med nye verktøy og teknikker, som hjelperne angir ut ifra ditt kunnskapsnivå som du befinner deg på. Kursinnhold kanaliserers hver kveld, således blir hver kurskveld unik.

KRAV: Du må ha forsøkt linking til åndeverden flere ganger før, da dette ikke er et nybegynnerkurs. For nybegynnere som aldri har linket før, henvises det til egne nybegynnerkurs. Hjelperne har bedt meg om å formidle at du gjerne kan ha med deg litt av disse egenskapene til kurskveldene våre: godt humør, tålmodighet og respekt for andre, ydmykhet, og nestekjærlighet, samt viljen til å hjelpe andre.

PÅMELDING: Påmelding via sms til 917 84 314, innen 20. desember 2018.


  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post162

Medium kurs våren 2018

KursPosted by Mediumskap i Drammen Sun, August 07, 2016 18:50:15
Kurs starter opp nå for videregående. Krav til forkunnskaper: du må ha prøvd linking/kommunikasjontil åndeverden en eller flere ganger før.

Lærer er Adele Leyha, som har 13 års erfaring ifra ulike utviklingssirkler. Kurs starter etter jul på Gulskogen. Dette vil foregå torsdager i partallsukene.

Klokkeslett for sesongen er 18.30 - 21.30. Vær snill å komme presis, møt opp i god tid før det begynner så du får roet deg ned og gjort unna alle praktiske ting til klokken 18.30 så vi kan starte øvelsene presis kl 18.30! På den måten får vi mest mulig ut av kveldene.

Påmelding til alle... 10 kurskvelder kan gjøres fra nå av. Disse torsdager i partallsukene foregår i huset på Gulskogen. Du tilmelder deg alle 10 kurskveldene og forhåndsbetaler for alle 10 kveldene FØR første kurskveld.

Sirkelen lukkes etter første kurskveld, da dette ikke er noen drop-in sirkel. Du kan imidlertid søke opptak i etterkant, men må da regne med en evaluering av kursleder for å se om du har nok bakgrunnserfaring til å passe inn med øvrige sirkel medlemmer, da det jobbes mye for å arbeide opp gruppe energien og harmonien og tryggheten i gruppa.

KURS INNHOLD: Videregående kurs i mediumskap.
I dette kurset ønsker vi å gjøre deg bevisst på hva som er god kvalitet i mediumskapet ditt. Bli kjent med egne styrker. Øv deg og bli bedre i mediumskapet ditt. Vi ønsker å utvikle deg dypere, gi deg mer verktøy og teknikker, så du får en bedre forståelse innenfor eget arbeid med det å hjelpe andre. Hva er det som skiller et godt medium fra et dårlig medium? Hva vil det si å formidle gode bevis om er liv etter døden? 1+1 readinger og plattform øvelser. Alt vil foregå i trygge og harmoniske omgivelser under kyndig veiledning fra vårt erfarne medium Adele Leyha.

Kursleder: Adele Leyha. MÅLGRUPPE: Krav om at du må ha litt erfaring med å kommunisere med åndeverden fra før. Du må kunne vite hvordan man gjør en link til åndeverden. Vi vil her gå dypere inn i mediumskapet ditt, med nye verktøy og teknikker, som hjelperne angir ut ifra ditt nivå som du befinner deg på. Kursinnhold kanaliserers hver kveld, således blir hver kurskveld unik.

  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post147

Healingsirkel med krystaller, 3 tirsdager på rad, starter 2.februar 2016

KursPosted by Mediumskap i Drammen Mon, January 11, 2016 00:23:39


HEALING-SIRKEL MED KRYSTALLER, 3 tirsdager på rad, starter i februar

Kom å bli med inn i krystallenes verden. Guidet meditasjoner for healing ro og velvære. Lær å tune inn krystaller, finn ut hvordan du kan aktivere og programmere ulike krystaller for healing, hva du trenger akkurat nå, og hvor lenge du bør gå med en krystall av gangen. Vi vil også jobbe med å heale med krystaller. Hva informasjon kan en krystall faktisk kan gi. For deg som liker krystaller eller steiner er det masse vakkert å utforske i krystallenes verden.

Sted: Austad Skog
Tid: tirsdag 2.februar, tirsdag 9.februar, tirsdag 16.februar.
Tid: kl 18.00 - 21.30
Lærer: Adele Leyha

Påmeldingsfrist: 29.januar
Påmelding: send sms til 917 84 314  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post130

Tid for selv utvikling.: Har du lyst å bli et medium?

KursPosted by Mediumskap i Drammen Mon, January 04, 2016 14:52:58

Kurs starter opp nå for videregående. Krav til forkunnskaper: du må ha prøvd linking til åndeverden en eller flere ganger før. Lærer er Adele Leyha, som har 13 års erfaring ifra ulike utviklingssirkler.

Sirkel starter i januar på Gulskogen. Dette vil foregå torsdager i partallsukene.

Klokkeslett for sesongen er 18.30 - 21.30. Vær snill å komme presis, møt opp i god tid før det begynner så du får roet deg ned og gjort unna alle praktiske ting til klokken 18.30 så vi kan starte øvelsene presis kl 18.30! På den måten får vi mest mulig ut av kveldene.

Påmelding til alle... 8 kurskvelder kan gjøres fra nå av.

Disse torsdager i partallsukene foregår i Norsk Folkehjelp huset på Gulskogen. Du tilmelder deg alle 8 kurskveldene og forhåndsbetaler for alle 8 kveldene FØR første kurskveld. Adresse stasjonsgst 4.

Sirkelen lukkes etter første kurskveld, da dette ikke er noen DROP-IN sirkel.

KURS INNHOLD:

Videregående kurs i mediumskap. I dette kurset ønsker vi å gjøre deg bevisst på hva som er god kvalitet i mediumskapet ditt. Bli bedre kjent med hjelpere og guider. Utvikle mediumskapet ditt mer. Vi ønsker å få deg bedre, gi deg mer verktøy og teknikker, så du får en god forståelse innenfor eget arbeid i å hjelpe andre. Hva er det som skiller et godt medium fra et dårlig medium? Hva vil det si å formidle gode bevis fra den andre siden?

Det blir meditasjon. 1+1 readinger og plattform øvelser.

Alt vil foregå i trygge og harmoniske omgivelser under kyndig veiledning fra vårt erfarne medium Adele Leyha.

Kursleder:

Adele Leyha.

MÅLGRUPPE:

Krav om at du må ha noe erfaring med å kommunisere med åndeverden fra før. Du må kunne vite hvordan man gjør en link til åndeverden. Vi vil her gå dypere inn i mediumskapet ditt, med nye verktøy og teknikker, som hjelperne angir ut ifra ditt nivå som du befinner deg på. Kursinnhold kanaliserers hver kveld, således blir hver kurskveld unik.

KRAV:

Du må ha forsøkt linking en eller flere ganger før med åndeverden, da dette ikke er et nybegynnerkurs. For nybegynnere som aldri har linket før, henvises det til egne nybegynnerkurs.

Hjelperne har bedt meg om å formidle at du gjerne kan ha med deg litt av disse egenskapene til kurskveldene våre:

en porsjon humor, tålmodighet og respekt for andre, litt ydmykhet, og sist men ikke minst nestekjærlighet for andre.

PÅMELDING:

Påmelding via sms til 917 84 314, innen torsdag 20. des.2018. kurs må være betalt før kurs start.

PRIS FOR VÅRENS VIDEREGÅENDE KURS (8 kurskvelder):

kr

  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post128
Next »