Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

En-dags-innføringskurs i Mediumskap lørdag 2.des. kl 11-17

KursPosted by Mediumskap i Drammen Sat, November 04, 2017 21:08:17
DETTE ER FOR NYBEGYNNERE SOM IKKE HAR GÅTT NOE KURS FØR

Adele Leyha leder et innføringskurs i Mediumskap for nybegynnere hos Mediumskap i Drammen lørdag 2.desember.

Tema vi skal samtale om: Jeg vil ha kontakt med hjelpere, hva skal jeg gjøre for å få til det? Går det an å få fart på den åndelige utviklingen? Hvordan åpne opp og motta mer med sansene? Fins det noen øvelsesprogram jeg kan og bør gjøre? Kan det være at de intuitive evnene mine vil sove i fred langt der inne et sted? Hvordan kan jeg merke om åndeverden prøver å opprette kontakt med meg. Her er stedet for deg som har masse spørsmål å stille, og som føler du trenger litt veiledning og svar før du går igang og åpner mer.

Vi skal også prøve å få ro og gå i en dypere Meditasjon for å se om vi får kontakt. Videre vil alle få prøve seg under kyndig veiledning av Adele Leyha på å opprette kontakt med noen som er i åndeverden.Forhåndspåmelding og forhåndsbetaling gjelder for dette arrangementet.

Pris: 1500 kr for ikke-medlemmer. / 1350 kr for medlemmer.

Frist for å melde seg på og betale er 27. november 2017. Begrenset antall plasser. Førstemann til mølla prinsippet gjelder. Du er ikke sikret plass før du har betalt. Påmelding til Adele Leyha på telefon: send SMS til 917 84 314 💖💖💖
  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post177

Mediumkurs for videregående med Adele Leyha, våren 2018

KursPosted by Mediumskap i Drammen Sun, January 22, 2017 19:54:10
Mediumkurs for videregående, med fokus på 1+1 readinger og plattform våren 2018.

Krav til forkunnskaper: du må ha prøvd linking til åndeverden flere ganger før.

Lærer er Adele Leyha, som har 12 års erfaring fra å lede ulike utviklingsirkler og kurs.

Vårens videregående medium kurs består av 10 kurs kvelder, på Torsdager i partallsuker på følgende datoer:
25.januar,
8.februar,
22.februar,
8.mars,
22.mars,
5.april,
19.april,
3.mai,
31.mai,
14.juni


Klokkeslett for sesongen er 18.30 - 21.30. Vær snill å møt opp presis, i god tid før det begynner så du får hengt av yttertøy og roet deg ned til klokken 18.30 så vi kan starte øvelsene presis kl 18.30! På den måten får vi mest mulig ut av kveldene.

Påmelding til 10 kurskvelder kan gjøres fra nå av. Disse torsdager i partallsukene foregår i Norsk Folkehjelp huset på Gulskogen. Du tilmelder deg alle 10 kurskveldene og forhåndsbetaler FØR første kurskveld.

Adresse stasjonsgst 4. Kurset har begrenset med ledige plasser. Maks 12 deltagere.

Alle øvelser vil foregå i trygge og harmoniske omgivelser under kyndig veiledning fra vårt erfarne medium Adele Leyha.MÅLGRUPPE: Krav om at du må ha noe erfaring med å kommunisere med åndeverden fra før. Du må kunne vite hvordan man gjør en link til åndeverden. Vi vil her gå dypere inn i mediumskapet ditt, med nye verktøy og teknikker, som hjelperne angir ut ifra ditt kunnskapsnivå som du befinner deg på. Kursinnhold kanaliserers hver kveld, således blir hver kurskveld unik.

KRAV: Du må ha forsøkt linking til åndeverden flere ganger før, da dette ikke er et nybegynnerkurs. For nybegynnere som aldri har linket før, henvises det til egne nybegynnerkurs. Hjelperne har bedt meg om å formidle at du gjerne kan ha med deg litt av disse egenskapene til kurskveldene våre: godt humør, tålmodighet og respekt for andre, ydmykhet, og nestekjærlighet, samt viljen til å hjelpe andre.

PÅMELDING: Påmelding via sms til 917 84 314, innen 18.desember 2017.


  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post162

Medium kurs for videregående høsten 2017

KursPosted by Mediumskap i Drammen Sun, August 07, 2016 18:50:15
Kurs starter opp nå for videregående. Krav til forkunnskaper: du må ha prøvd linking/kommunikasjontil åndeverden en eller flere ganger før.

Lærer er Adele Leyha, som har 11 års erfaring ifra ulike utviklingssirkler. Kurs starter torsdag 24. August på Gulskogen. Dette vil foregå torsdager i partallsukene.

Klokkeslett for sesongen er 18.30 - 21.30. Vær snill å komme presis, møt opp i god tid før det begynner så du får roet deg ned og gjort unna alle praktiske ting til klokken 18.30 så vi kan starte øvelsene presis kl 18.30! På den måten får vi mest mulig ut av kveldene.

Påmelding til alle... 8 kurskvelder kan gjøres fra nå av. Disse torsdager i partallsukene foregår i huset på Gulskogen. Du tilmelder deg alle 8 kurskveldene og forhåndsbetaler for alle 8 kveldene FØR første kurskveld.

Sirkelen lukkes etter første kurskveld, da dette ikke er noen drop-in sirkel. Du kan imidlertid søke opptak i etterkant, men må da regne med en evaluering av kursleder for å se om du har nok bakgrunnserfaring til å passe inn med øvrige sirkel medlemmer, da det jobbes mye for å arbeide opp gruppe energien og harmonien og tryggheten i gruppa.

KURS INNHOLD: Videregående kurs i mediumskap.
I dette kurset ønsker vi å gjøre deg bevisst på hva som er god kvalitet i mediumskapet ditt. Bli kjent med egne styrker og svakheter. Øv deg og forsterk nivået i mediumskapet ditt. Vi ønsker å utvikle deg dypere, gi deg mer verktøy og teknikker, så du får en bedre forståelse innenfor eget arbeid med det å hjelpe andre. Hva er det som skiller et godt medium fra et dårlig medium? Hva vil det si å formidle troverdige bevis fra den andre siden? Det blir meditasjon. 1+1 readinger og plattform øvelser. Alt vil foregå i trygge og harmoniske omgivelser under kyndig veiledning fra vårt erfarne medium Adele Leyha.

Kursleder: Adele Leyha. MÅLGRUPPE: Krav om at du må ha noe erfaring med å kommunisere med åndeverden fra før. Du må kunne vite hvordan man gjør en link til åndeverden. Vi vil her gå dypere inn i mediumskapet ditt, med nye verktøy og teknikker, som hjelperne angir ut ifra ditt nivå som du befinner deg på. Kursinnhold kanaliserers hver kveld, således blir hver kurskveld unik.

KRAV: Du må ha forsøkt linking en eller flere ganger før med åndeverden, da dette ikke er et nybegynnerkurs. For nybegynnere som aldri har linket før, henvises det til egne nybegynnerkurs. Hjelperne har bedt meg om å formidle at du gjerne kan ha med deg litt av disse egenskapene til kurskveldene våre: en porsjon humor, tålmodighet og respekt for andre, litt ydmykhet, og sist men ikke minst nestekjærlighet for andre.

PÅMELDING: Påmelding via sms til 917 84 314, kurs må være betalt før kurs start.
PRIS FOR HØSTENS VIDEREGÅENDE KURS (8 kurskvelder): 2400 kr

  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post147

Healingsirkel med krystaller, 3 tirsdager på rad, starter 2.februar 2016

KursPosted by Mediumskap i Drammen Mon, January 11, 2016 00:23:39


HEALING-SIRKEL MED KRYSTALLER, 3 tirsdager på rad, starter i februar

Kom å bli med inn i krystallenes verden. Guidet meditasjoner for healing ro og velvære. Lær å tune inn krystaller, finn ut hvordan du kan aktivere og programmere ulike krystaller for healing, hva du trenger akkurat nå, og hvor lenge du bør gå med en krystall av gangen. Vi vil også jobbe med å heale med krystaller. Hva informasjon kan en krystall faktisk kan gi. For deg som liker krystaller eller steiner er det masse vakkert å utforske i krystallenes verden.

Sted: Austad Skog
Tid: tirsdag 2.februar, tirsdag 9.februar, tirsdag 16.februar.
Tid: kl 18.00 - 21.30
Lærer: Adele Leyha

Påmeldingsfrist: 29.januar
Påmelding: send sms til 917 84 314  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post130
Next »