Mediumskap i Drammen

Torsdag 24.mai kl 18.30 er det åndelig kveldNeste åndelige kveld

Posted by Mediumskap i Drammen Tue, May 22, 2018 10:30:21

Blog image
Kveldens Medium som formidler hilsninger ifra åndeverden: Kristin Norenberg og Ida Nygaard og Adele Leyha.

Siste timen gjør Adele Leyha synsk tegning med beskjeder. Det blir masse healing i rommet når dette foregår.

Velkommen!

Ingen påmelding, åpent for alle, bare å møte opp.

Adresse er som før: Stasjonsgata 4 på Gulskogen.

Entre: 100kr for medlemmer og 200kr for ikke-medlemmer. Medlemskontigent for 2018: 350kr. Parkering gjør vi på p-plassen bak busstoppet ved siden av rundkjøringa og før Gulskogen gård.

Blog image

Torsdag 26. april 2018Arkiv

Posted by Mediumskap i Drammen Sun, April 22, 2018 13:31:18

Blog image
Blog imageVi hadde en meget hyggelig kveld torsdag 26.april. Signe Sandvig holdt filosofi for oss om det at man ikke skal føle seg trampet på etter å ha vært på reading hos en spådame eller synsk. De som jobber innenfor spåing kommer med nyheter om framtiden din, men det er viktig å tenke på at dette bare er et øeblikksbilde, og at du er her for å lære og erfare livet ditt selv, og du må kjenne på din magefølelse om det som du blir fortalt kjennes bra eller riktig ut. Det er forskjell på mediumskap og spåing. En spådame vil lese på deg ut fra et øyeblikksbilde her og nå på hvordan din fremtid på noe KAN bli, men du er din egen mester og skaper av ditt eget liv, og det er ikke sikkert at det som fortelles er den fremtiden du velger å skape og som således skjer. Du har en god porsjon fri vilje og kan fokusere på ditt som du ønsker å tiltrekke deg mer av, uavhenging hva en spådame har sagt du bør og skal gjøre.
Et medium snakker utelukkende for åndeverden og vil således ikke være opptatt av det med spåing om fremtid, men formidling av beskjeder ifra åndeverden, om at det fins et liv etter døden, og dine avdøde venner vil være opptatt av ditt ve og vel her og nå. Framtiden er din, og den kan du påvirke slik som du føler er rett for deg, via din indre magefølelse eller GPS.
Der er derfor forskjell på spådamer og det å være et medium for åndeverden. De jobber for altså for det første ikke på samme måte, og det er den viktigste grunnleggende forskjellen.


Medium som ellers tok ned besøk og formidlet beskjeder ifra åndeverden var foruten Signe Sandvig; Turid Kalseth og Pamela Fornell.
Turid Kalseth tegnet en tegning i pausen og la den igjen. Denne ble gjenkjent og beskjeder som var skrevet opp også.
Etter pausen var det 3 av Adele Leyha’s studenter som kanaliserte: Eilen Beathe, Vera Susanne og Bodil.
Studentene imponterte og vi vil svært gjerne se dem på scenen en gang til i fremtiden. Applaus til alle som kom for en fin kveld!


Blog imageÅndelige kveld 12.april 2018Arkiv

Posted by Mediumskap i Drammen Mon, March 26, 2018 13:47:18

Adele Leyha og Laila Ranvik tok ned besøk og formidlet beskjeder ifra åndeverden. Det ble en veldig hyggelig kveld med mye besøk og energier.Blog imageÅndelig kveld torsdag 15. Februar kl 18.30Arkiv

Posted by Mediumskap i Drammen Wed, February 14, 2018 13:19:36

Blog imageDenne kvelden har åndeverden spurt om vi kan la dyrene få være vårt hovedfokus på åndelig kvelden.

Vi skal som vanlig kanalisere filosofi fra guidene.

Det blir sang. Det blir besøk fra dyr i åndeverden. Det blir trekking av dyrekort. Det blir påvisning av hjelperdyr. Det blir meditasjon og healing til de dyrene som trenger litt ekstra energi for å finne mat i den dype snøen.

Er du gla i dyr?

Har du lyst å være mer i kontakt med dyr på denne åndelige kvelden, så kom å bli med, dyr er fantastiske rene og fine sjeler, og mennesker burde leve mye mer i kontakt side om side med dyrene.

Vårt hovedfokus denne åndelige kvelden er altså kanalisering av dyr og hjelp i form av healing til de levende dyra som trenger det.

Blog image

Åndelig kvelden ledes av Medium&Healer Adele Leyha.

Velkommen!

Ingen påmelding, åpent for alle, bare å møte opp.

Adresse er som før: Stasjonsgata 4 på Gulskogen.

Entre: 100kr for medlemmer og 200kr for ikke-medlemmer.

Medlemskontigent for 2018: 350kr.

Parkering gjør vi på p-plassen bak busstoppet ved siden av rundkjøringa og før Gulskogen gård.