Mediumskap i Drammen

Lyst å utvikle deg videre som medium?Kurs

Posted by Mediumskap i Drammen Sun, June 16, 2019 14:17:00

SIRKEL / HØSTKURSET I MEDIUMSKAP


SIRKEL / HØSTKURSET I MEDIUMSKAP Mediumskap i Drammen har hatt en mangeårig sirkel innenfor mentalt Mediumskap. For høsten 2019 åpner vi nå dørene for å ta imot noen nye medlemmer.

Det er et meget positivt og støttende godt miljø på våre sirkel kvelder. Alle støtter opp om hverandre og gleder seg over den utviklingen sirkelens individuelle medlemmer har. Her hos oss er alle individuelle og unike, hjelpsomhet og samhold og det gode miljøet er vår styrke. Det får åndeligheten fremover. Hos oss får du oppgaver tilpasset din åndelige utvikling og det åndelige ståstedet du til enhver tid befinner deg på.

Hos oss er det varierte oppgaver på de forskjellige kvelder, her deler vi ulike verktøy og teknikker innenfor mentalt Mediumskap.

Du tilmelder deg og betaler for alle høstens 8 sirkel kvelder nå.

Lærer og sirkel leder er Adele Leyha, som har mangeårig praktisk erfaring som medium og spirituell veileder. Adele ser deg, og gir deg de verktøy og teknikker som du trenger for å utvikle deg videre.

Krav til forkunnskaper: du må ha prøvd linking til åndeverden før.

Tid: torsdager i partallsuker kl 18.30-21.30

Sted: Gulskogen hos foreningen Mediumskap i Drammen

Påmelding: kontakt Adele Leyha for ytterligere informasjon

Påmelding og betalingsfrist: 5. august 2019

NB. Begrenset med antall plasser, så lurt å være tidlig ute!

Åndelig kveld torsdag 23.mai kl 1900Neste åndelige kveld

Posted by Mediumskap i Drammen Sun, May 19, 2019 10:24:18

ÅNDELIG KVELD TORSD. 23. Mai
beskjeder og tegninger ifra åndeverden ved våre to tegne medium: Irmelin Lundstad og Adele Leyha.
Tid: kl 1900-2100.
Sted: Stasjonsgata 4 på Gulskogen.
Arrangør: Mediumskap i Drammen.
Entre’: 150kr for medlemmer / 200kr for andre.

Ingen påmelding, bare å møte opp!
VELKOMMEN❤️

Torsdag 9. var våre studenter på scenen på åndelige kveldArkiv

Posted by Mediumskap i Drammen Sun, May 05, 2019 20:34:19

Det ble en fin kveld torsdag 9. mai. Endelig kunne våre studenter forsøke seg som medium på den ordentlig åndelig kveld. Det gikk kjempefint og de var veldig flinke alle 6 studentene som entret scenen på kvelden. Dette er morgendagens frysende medium, og det er fint å få prøvd seg med publikum og ikke bare øve på hverandre. Tusen takk til de fremmøtte publikummerne som kom på åndelig kveld. Håper dere hadde en fin kveld ilag med våre studenter.

Denne kvelden vil flere av våre studenter kanalisere besøk og beskjeder til publikum i stor-salen vår. Bli med og støtt opp om morgendagens medium. Hjelp oss å få dem opp og frem på scenen, så fint at åndeverden nå kan få flere nye talerør i fremtiden

ParkeringArkiv

Posted by Mediumskap i Drammen Tue, April 09, 2019 14:39:50

>

Parkering: Gjøres vis-a-vis busstoppet mellom Gulskogen gård og Lokalene hvor Mediumskap i Drammen arrangerer åndelig kveld. Er ca 50 meter å gå fra parkeringsplassen. Handikappede (og de som er dårlig til beins) kan kontakte Mediumskap i Drammen for alternativ parkering. Får da anvisning om hvor bilen kan settes før kvelden begynner.

💛💛💛💛💛💛💛💛

VELKOMMEN !

💛💛💛💛💛💛💛💛