Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Mediumkurs våren 2019 med Adele Leyha

KursPosted by Mediumskap i Drammen Sun, January 22, 2017 19:54:10
Mediumkurs for videregående, med fokus på 1+1 readinger og plattform våren 2019.

Krav til forkunnskaper: du må ha prøvd linking til åndeverden flere ganger før.

Lærer er Adele Leyha, som har 13 års erfaring fra å lede ulike utviklingsirkler og kurs.

Vårens videregående medium kurs består av 9 kurs kvelder, på Torsdager i partallsuker på følgende datoer:


Klokkeslett for sesongen er 18.30 - 21.30. Vær snill å møt opp presis, i god tid før det begynner så du får hengt av yttertøy og roet deg ned til klokken 18.30 så vi kan starte øvelsene presis kl 18.30! På den måten får vi mest mulig ut av kveldene.

Påmelding til 8 kurskvelder kan gjøres fra nå av. Disse torsdager i partallsukene foregår i Norsk Folkehjelp huset på Gulskogen. Du tilmelder deg alle 8 kurskveldene og forhåndsbetaler FØR første kurskveld.

Adresse stasjonsgst 4. Kurset har begrenset med ledige plasser. Maks 12 deltagere.

Alle øvelser vil foregå i trygge og harmoniske omgivelser under kyndig veiledning fra vårt erfarne medium Adele Leyha.MÅLGRUPPE: Krav om at du må ha noe erfaring med å kommunisere med åndeverden fra før. Du må kunne vite hvordan man gjør en link til åndeverden. Vi vil her gå dypere inn i mediumskapet ditt, med nye verktøy og teknikker, som hjelperne angir ut ifra ditt kunnskapsnivå som du befinner deg på. Kursinnhold kanaliserers hver kveld, således blir hver kurskveld unik.

KRAV: Du må ha forsøkt linking til åndeverden flere ganger før, da dette ikke er et nybegynnerkurs. For nybegynnere som aldri har linket før, henvises det til egne nybegynnerkurs. Hjelperne har bedt meg om å formidle at du gjerne kan ha med deg litt av disse egenskapene til kurskveldene våre: godt humør, tålmodighet og respekt for andre, ydmykhet, og nestekjærlighet, samt viljen til å hjelpe andre.

PÅMELDING: Påmelding via sms til 917 84 314, innen 20. desember 2018.


  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post162