Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Åndelig kveld med beskjeder og portrett tegning torsdag 16. Februar 2017 kl 18.30

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Fri, February 10, 2017 09:57:09

Torsdag 16. Februar hadde vi besøk fra utlandet. Engelske Christine Parkin gjestet oss. Hun tegnet samtidig som hun formidlet besøk fra avdøde i åndeverden.

Dette foregikk i første del av programmet. I siste del av programmet, dvs fra kl 20.15 til 21.00, var det spirituell kunstner og medium Adele Leyha som tegnet og formidlet beskjeder fra guidene.

Vi hadde en veldig kunstnerisk kveld med beskjeder ifra åndeverden!
  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post163