Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Åndelig kveld torsdag 11.mai 2017

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Tue, May 09, 2017 08:33:05
Denne kvelden blir det en felles regresjon for alle. Vår hovedgjest er May Irene Wikeby. Hun er Regresjonsterapeut og leder oss trygt igjennom regresjonen. Regresjon er evnen til å se bakover i fortiden, til et annet tidligere inkarnert liv. En sjel har gjerne vært inkarnert som menneske flere ganger. Så mest antagelig kan vi si at dette ikke er ditt første liv som menneske her på denne jorden. Nysgjerrig på om du kan få noe ut av det? Syns du det er spennende å høre tale om tidligere liv? Kom å bli med å se hva du selv kan oppleve i regresjon av tidligere liv denne kvelden.

Inngang: 150 kr for medlemmer / 250 kr for ikke-medlemmer. NB: vi har ikke kort-terminal.

Parkering gjør vi på p-plassen bak busstoppet ved siden av rundkjøringa og før Gulskogen gård.

Velkommen til alle! ❤️
Ingen påmelding, bare å møte opp!

  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post167