Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Åndelig kveld torsdag 28. September 2017

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Mon, September 25, 2017 10:49:23


Kveldens medium som formidlet hilsninger og beskjeder ifra åndeverden var Kristin Norenberg, Ida Nygaard og Adele

Adele Leyha holdt Foredrag siste timen om englekort. Vi så litt nærmere på kort, hvordan kjøpe kort, hva skal man se etter, hvordan går man frem for å ta i bruk kortene som er nyinnkjøpt. Vi snakket om Bruk av guidet bok. Vi så på kortenes betydning, snakket om symboler, og gjorde en enkel øvelse med de som hadde tatt med sine kort. Resten fikk låne kort. En veldig artig kveld hvor vi hadde det meget gøy med å lese kort uten bok, kun ved hjelp av sitt eget klarsyn.

Alle fikk til øvelsen om å gjøre lesning i kort på seg selv, uten å oppslag i noen bok.
  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post174