Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

En-dags-innføringskurs i Mediumskap lørdag 2.des. kl 11-17

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Sat, November 04, 2017 21:08:17
DETTE ER FOR NYBEGYNNERE SOM IKKE HAR GÅTT NOE KURS FØR

Adele Leyha leder et innføringskurs i Mediumskap for nybegynnere hos Mediumskap i Drammen lørdag 2.desember 2017.

Tema vi skal samtale om: Jeg vil ha kontakt med hjelpere, hva skal jeg gjøre for å få til det? Går det an å få fart på den åndelige utviklingen? Hvordan åpne opp og motta mer med sansene? Fins det noen øvelsesprogram jeg kan og bør gjøre? Kan det være at de intuitive evnene mine vil sove i fred langt der inne et sted? Hvordan kan jeg merke om åndeverden prøver å opprette kontakt med meg. Her er stedet for deg som har masse spørsmål å stille, og som føler du trenger litt veiledning og svar før du går igang og åpner mer.

Vi skal også prøve å få ro og gå i en dypere Meditasjon for å se om vi får kontakt. Videre vil alle få prøve seg under kyndig veiledning av Adele Leyha på å opprette kontakt med noen som er i åndeverden.Forhåndspåmelding og forhåndsbetaling gjelder for dette arrangementet.

Pris: 1500 kr for ikke-medlemmer. / 1350 kr for medlemmer.

Frist for å melde seg på og betale er 27. november 2017. Begrenset antall plasser. Førstemann til mølla prinsippet gjelder. Du er ikke sikret plass før du har betalt. Påmelding til Adele Leyha på telefon: send SMS til 917 84 314 💖💖💖
  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post177