Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Torsdag 24.mai var det åndelig kveld

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Tue, May 22, 2018 10:30:21

Kveldens Medium som formidlet hilsninger ifra åndeverden: Kristin Norenberg og Ida Nygaard og Adele Leyha.

Siste timen gjorde Adele Leyha synsk tegning med beskjeder. Det ble masse healing i rommet når dette foregikk.Adresse er som før: Stasjonsgata 4 på Gulskogen.

Vi gjør oppmerksom på at Medlemskontigent for 2018 er 350kr. Parkering skal fortsatt gjøres på p-plassen bak busstoppet ved siden av rundkjøringa og før Gulskogen gård.  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post189