Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Åndelig kveld torsdag 14.februar kl 1900

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Wed, February 13, 2019 10:25:44
Har du en hjertevenn i åndeverden? ❤️😇
Den 14.februar på selveste Valentin (hjertevenn) dagen hadde foreningen Mediumskap i Drammen åndelig kveld. ❤️❤️❤️

Det ble mye kjærlighet og healing sendt ifra åndeverden denne kvelden. 💜💚

❤️❤️❤️😊😇👍

Lokalene var koselig pyntet med hjerter og roser. Sjokoladekake med lovehearts og kaffe ble servert. Adele kanaliserte en filosofi om samhold og trygghet i samvær med åndeverden. Kveldens medium var Ida Nygaard og Kristin Norenberg. Mange koselige hilsninger ble formidlet. En meget god stemning og koselig atmosfære.  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post216