Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Åndelig healing kveld 28. Februar

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Sun, February 24, 2019 22:33:02


Det ble en kjempekoselig healing kveld i healing sirkel. Mange spørsmål og svar ble gitt. Først gjorde vi selv healing. Deretter ga vi healing til hele gruppen. Det ble gitt noen nydelige guidede meditasjoner underveis. Og vi jobbet med særskilte individuelle problemstillinger på hver enkelt. Alle var veldig fornøyde og takknemlige og ytret behov for flere slike kvelder. Og det gjør vi mer enn gjerne. Varm hilsen ifra Adele Leyha, Aud Kari og Roy-Arne.

  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post217