Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Vi hadde en koselig kveld Torsdag 14.mars kl 1900

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Sat, March 09, 2019 08:36:21


Adele Leyha og Aud Kari takker for en koselig åndelig kveld hvor de fikk formidle besøk ifra åndeverden til de fremmøtte publikum. Adele lagde også synske tegninger samtdig som hun formidlet hilsninger ifra åndeverden. Heldige var de som fikk med tegning hjem av sine kjære hjelpere.


Det ble en veldig koselig kveld ilag med de fremmøtte. Og så koselig å se både kjente gamle fjes og flere nye besøkende fjes. Håper vi kan ha flere sånne hyggelige kvelder ilag! 😀❤️😊❤️

  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post218