Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Vi hadde workshop kveld 28.mars 2019

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Sat, March 23, 2019 21:21:33
Det ble en meget spennende kveld med veldig fysiske energier til å ta og føle på i meditasjon med åndeverden hos Mediumskap i Drammen.

Adele Leyha er lærer og ledet denne workshop gruppen hvor alle fikk oppleve hvordan det er å kommunisere med åndeverden. Samtlige fikk det til, både i form av å få sterke gjensyn med egne besteforeldre og det å se og erfare på andre sanselige måter. En berikende kveld på mange måter.

Ønsker du å utvikle deg mer, gå alltid til et erfarent medium du føler deg trygg på. Kom gjerne igjen til oss i Mediumskap i Drammen. Vi veileder deg til neste trinn i utviklingen din.

Adele Leyha tilbyr jevnlig halvårskurs hvor vi møtes fast hver 14.dag for å trene og øve på kommunikasjon med åndeverden.  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post219