Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Åndelig kveld torsdag 12.sept. 2019

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Thu, September 05, 2019 09:14:10

Mediumskap i Drammen har åndelig kveld på Gulskogen torsdag 12.september 2019.




Kveldens gjest i foreningen den kvelden er Eli Wium.

Eli Wium er Norges kjent klarsynt, som har laget egene spåkort. Hun har laget spåkort som er mer konkrete og moderne en tarotkortene. Disse kortene er også enkle å lære seg. Hun fortell om det alternative i Norges historisk perspektiv. Hun vil lære bort hvordan en bruker spåkort. Videre vil Eli vise hvordan kortene fungere med å spå noen som ønsker det i salen. Velkommen til en spennde kveld med nørrøn mystikk.

Tid: kl 19-21

Sted: Mediumskap i Drammen på Gulskogen.

Ingen påmelding, bare å møte opp.

Alle er velkomne!❤️

Entre’:

200kr for ikke-medlemmer /

150kr for medlemmer (som har betalt årskontingent)



  • Comments(0)//drammen.aandekommunikasjon.com/#post227