Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

30.august 2018 feiret vi 7 år

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Mon, August 27, 2018 22:59:07
Torsdag 30.august var det åndelig kveld åpent for alle i foreningen Mediumskap i Drammen. Det ble en hyggelig kveld med kanaliseringer av budskap ifra åndeverden samt synsk tegning av dem i åndeverden som kom med beskjeder. Våre dyktige medium denne kvelden var Irmelin Lundstad og Adele Leyha. De var begge flinke tegnemedium. De jobbet også sammen i noe som heter dobbelt linking med synsk tegning. Det betyr at de tegner for åndeverden samtidig som de formidler beskjeder og budskap ifra åndeverden. ❤️😀👍  • Comments(0)