Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Åndelig kveld torsdag 27.september 2018

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Tue, September 25, 2018 15:28:11
Nysgjerrig på åndeverden?
Foreningen Mediumskap i Drammen inviterer til åndelig kveld torsdag førstkommende i sine lokaler på Gulskogen. Kveldens medium Adele, Aud-Kari og Pamela formidler besøk og beskjeder ifra åndeverden i stor-sal.

Ingen påmelding. Bare å droppe innom. Kos deg med te/kaffe i atmosfæren av de gode healing-energiene hos oss. Kanskje er du den heldige som får besøket ditt kanalisert ifra åndeverden nå denne høstkvelden.

Tid: kl 18.30-21.00 Inngang: 150kr for medlem / 200kr for ikke-medlemmer.  • Comments(0)