Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

åndelige kveld 11. oktober

ArkivPosted by Mediumskap i Drammen Mon, October 08, 2018 07:11:01
Denne kvelden gjorde vi en vri. De som hadde lyst å prøve seg som medium på scenen fikk lov. Mange var sporty og tok utfordringen med å formidle foran et publikum. Så flott å se de som tok utfordringen. Denne kvelden ble altså dedikert åndeverden; som trenger flere kanaler (talerør) og de som ønsket å formidle til en gruppe, samt at alle som var publikum i salen fikk litt nye opplevelser. I foreningen vår skjer det mye fint. Så ta turen innom åndelig kveld i Drammen og finn ut om dine kjære venner i åndeverden har beskjeder å formidle til deg.

NB! Vi har fått nye åpningstider!!! De nye program-tidene våre er: kl 1900-2100.
Sted: Stasjonsgata

Alle er alltid velkommen.

Mvh Adele Leyha, leder i foreningen

  • Comments(0)