Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen

Mediumskap i Drammen er arrangør av åndelige kvelder i Drammen - åpent for alle!

Mediumskap i Drammen tilbyr en åndelig møteplass for alle åndelige interesserte. Mediumskap i Drammen er opptatt av at den vanlige mannen eller kvinnen i gata har et sted hvor de kan komme å få kontakt med sine kjære i åndeverden. Vi har mange medium som gjester oss og gir demonstrasjoner på kommunikasjon med åndeverden. De som kommer på kveldene våre finner gjerne veien fra Akershus/Buskerud/Vestfold/Telemark distriktet.

Vi tilbyr også healing til deg som har lyst å prøve det. I tillegg har vi alltid et spennende foredrag innenfor ulike åndelige temaer. Vi satser på å ha et variert programinnhold, så hver kveld er således unik. Kom gjerne og besøk oss!

Vi har også kurs for deg som er interessert i selvutvikling.

Neste åndelige kveld: torsdag 11. oktober kl 1900

Neste åndelige kveldPosted by Mediumskap i Drammen Mon, October 08, 2018 07:11:01
Velkommen til en åpen åndelig kveld! Denne kvelden gjør vi en vri. Nå kan du som har lyst å prøve deg som medium slippe til på scenen. Kanskje har du lyst og drømmer om å formidle mer som medium, men savner et publikum å stå foran. Enten du er et øvet medium eller et helt nytt medium; tar du utfordringen? Denne kvelden er altså dedikert åndeverden; som trenger flere kanaler (talerør) og du som ønsker å formidle til en gruppe, samt at vi trenger alle dere som er publikum i salen, og deres venner i en åndelig verden til å forsøke å komme igjennom på besøk. Høres dette spennende ut? Ta turen innom åndelig kveld i Drammen og finn ut om dine kjære evner er rede for en liten medium demonstrasjon for publikum i salen.

NB! Vi har fått nye åpningstider!!! De nye program-tidene våre er: kl 1900-2100.

Inngangspris denne kvelden er: 150kr for medlemmer/ 200kr for ikke-medlemmer. Sted: Stasjonsgata 4 på Gulskogen i Drammen

Ingen påmelding. Bare å møte opp. Alle er velkommen.

Ønsker du å prøve deg som medium tar du kontakt med Adele Leyha på åndelig kvelden. (Gjerne også i forkant av kvelden om du vil).

  • Comments(0)